Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / И "Абсолютните прест...
И

И "Абсолютните престъпници“, и "бебето във фризера“ – всичко на сметката на народа! Не от джоба на Цветан Цветанов!?Информационен сайт "ДНЕС"

 

Резултатът е този, който е! 

Плащаме и продължаваме да плащаме яко за некадърността и грешките на властта! Доживяхме ужким политическата смърт на втория в ГЕРБ – Цветан Цветанов, но изглежда мръсните следи, които е оставил, ще ни преследват още дълго време. Щетите..., нямат край!

 

Цветан Цветанов


Лекарят от Горна Оряховица Михаил Милатович осъди прокуратурата да му плати 40 000 лв. обезщетение за това, че беше набеден от Цветан Цветанов за убиец на новородено. Скандалът избухна през 2010 г., а случаят стана известен като "бебето от фризера". Тогавашният вътрешен министър Цветан Цветановпрочете с апломб от парламентарната трибуна... смъртна присъда чрез материали, събирани със специални разузнавателни средства.  

Ето – един грозен, нарицателен, но типичен пример за Цветан Цветанов и режима „ГЕРБ“ в цялата им прелест! А кой ще плаща и за тази „прелест“ – данъкоплатецът, разбира се! И докога така!? Е, как докога - докато партията реши! 

Така продължават да се трупат глоба след глоба и все на гърба на българина от спечелени дела срещу държавата и нейния репресивен апарат.

Минаха години, но не сте забравили акциите „Килърите”, „Октопод”, „Наглите”, „Захарно петле”, „Медузите”, „Дупетата”... Помните ли зрелищните арести на хора от високите етажи на властта и знакови фигури от ъндърграунда. Помните, нали? 

Специализираните полицейски акции имат запомнящи се имена: „Килърите”, „Октопод”, „Наглите”, „Захарно петле”, „Медузите”, „Дупетата”


Помните ли как военният министър Николай Цонев бе „натъркалян“ и унизявайки го му крещяха "Ти си абсолютен престъпник“? Помните! 

 

Николай Цонев - арест


Няма как да не помним! Всички тези брутални кадри, които уж трябваше да ни покажат силата на ГЕРБ в „борбата с престъпността и корупцията“ се въртяха нон стоп в национален ефир. Даже хората иносказателно сложиха марка на държавното филмовото студио „МВР ПИКЧЪРС“.

Резултатът: Почти на 100% засегнатите „престъпници“ осъдиха държавата... за близо 1 милион и 800 хиляди лева. И почти на 100% „престъпниците“ посочиха конкретно името на Цветан Цветанов като виновник за техните незаконни дела.

100% виновник, който напук на фактите се самообяви за невинен и чист като... сърнешка сълза! Призна... за пропуски, за грешки и слабости..., нищо повече! 

Всъщност, има и още нещо – най-грозното, най-позорното: Цветанов правил всичко в името на националната сигурност?! Газил закон, норми и правила... само и единствено в името на народа!? Безалтернативно вулгарно...! 

Цинично и по мутренски Цветан Цветанов се саморазправяше с политическите си противници и с онези „престъпни структури“, които не бяха под контрола на ГЕРБ. 

Резултатът е такъв, какъвто е!

Цветан Цветанов де факто е причинил огромна щета на държавата…, но и тук няма престъпление, защото нямало... пряк умисъл?

Абсурд! Типичен за нашата държава, която вече 20 години работи по техните правила. На Цветанов, на Бойко и ГЕРБ! 

И да, ако съберем на едно място всички баталии, провали и съсипии, които донесе ГЕРБ за 10 години на България и ги оразмерим финансово, то Цецовите уж битки срещу мафията ще са все едно да сравняваш САЩ с Венецуела да речем. Но все пак...

Много, безкрайно много са начините, по които мафията, властта и партиите съсипват и смучат държавата, общото е, че все народът плаща цената!

Абсолютни престъпници! Да си им го кажем направо, без задръжки и скрупули! 

И без това ние плащаме... И без това скъпо и прескъпо ни излизате!

 

Операция „Октопод“


 Арестите, за които България плати 1.8 млн. лева

  

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА: 

И без играч номер 2 - Цецо Цв., мачът е същият. Гледан е.

Окончателно: Бруталният арест на Николай Цонев струва 108 000 лв на данъкоплатците

Народът плаща на „МВР пикчърс“. Имам една мечта – тях също да ги „натъркалят“ по земята, да ги ритат и да им казват: абсолютни престъпници!

 

 


 


106647