Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

И да каже – да ви Eва, майката проста българска, да пукнете дано – ще го отминете като поредна шега на великия вожд

И да каже – да ви Eва, майката проста българска, да пукнете дано – ще го отминете като поредна шега на великия вожд„Прибирайте колите си днес, че се очаква градушка!“ вика най-новото момиче на времето на Нова.

Така ми стана смешно, представих си как мъжът ми излиза с едно пликче от Била, отива при колата, слага я в плика и я прибира под спалнята, на сухо и безопасно място….

После, обаче се появи Той и каза да му се махат от главата майките на деца с увреждания, че му писнАло. Тази му реплика надмина всичко, което досега ни причини като звукови вълни … Надмина и жабите в тенджерата и пържолата и онова напътствие да ставаме овчари.

Да де, надмина ги, мен ме вбеси, но Антони Гълъбов и Кънчостойчевците – не. Те, явно страшно обичат да ги мачкат. Дума не обелиха за тази реплика. Даже Гълъбов се много разтревожи и притесни от предположението на Кънчостойчевците, че на хоризонта се задават оставки…

Обосновано предполагам, че дори и да каже от некой форум – ДА ВИ ЕВА, МАЙКАТА ПРОСТА БЪЛГАРСКА, ДА ПУКНЕТЕ ДАНО, тия, а и още много биха се позасмели и отминали като поредна шега на Великия Вожд.

Това е положението днес.

 

Източник:http://afera.bg/

 

ВИЖТЕ КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Градоносни облаци на главата на Светиня Му

Господин Лъжа – май е новото име на шефа на лошия човешки материал

С аромат на избори и идваща промяна

Време е за оставка, г-н премиер!

И децата ги разбраха... що за управленци са

Политическо преяждане

Забогатяха ли българите при управлението на ГЕРБ?