Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / И това няма да помог...
И това няма да помогне...: >> Борисов оглавява Председателски предизборен щаб на ГЕРБ и партиите, подкрепили обща евролистата

И това няма да помогне...: >> Борисов оглавява Председателски предизборен щаб на ГЕРБ и партиите, подкрепили обща евролистатаИдеята на щаба е да се обменят и обсъждат различни теми и послания, свързани с провеждането на предизборната кампания за евродепутати. Членове на щаба ще бъдат председателите на всички партии, които подписаха споразумения за политическо сътрудничество.

ГЕРБ създава Председателски предизборен щаб, в който ще участват партиите, подкрепили листата на ГЕРБ и СДС за изборите за Европейски парламент на 26 май.

 

Председателският щаб ще оглави председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, а членове на щаба ще бъдат председателите на всички партии, които подписаха споразумения за политическо сътрудничество.

 

Идеята на щаба е да се обменят и обсъждат различни теми и послания, свързани с провеждането на предизборната кампания за евродепутати.

 

Така структуриран Председателският щаб, означава, че Борисов изземва лидерските функции на Цветан Цветанов в предизборната кампания.

 

Това може да се тълкува само по един начин - Борисов поема контрола над партията, нещо което досега беше преодстъпил на заместника си.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: http://epicenter.bg/


97615