Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / И тук ни обират* >> ...
И тук ни обират* >> Вдигат с левче цената на спорта по тв

И тук ни обират* >> Вдигат с левче цената на спорта по твС левче се вдига цената на платените спортни канали на Diema от 1 август, съобщиха от Нова Броудкастинг Груп АД.

С началото на новия футболен сезон, считано от 1 август 2018 г., влиза в сила нова препоръчителна цена на спортния пакет DIEMA XTRА от 6,99 лв с ДДС. Успоредно се променя и цената за месечния абонамент за мобилното приложение PLAY DIEMA XTRA – също на цена от 6,99 лв с ДДС. Промяната в цените на пакетите се определя от тенденцията за нарастващата стойност на премиум спортното съдържание в световен мащаб. В програмата на пакетите DIEMA XTRA и PLAY DIEMA XTRA са включени някои от най-ексклузивните и популярни световни спортни състезания, което предопределя високата цена за закупуване на съответните телевизионни права за излъчване в България.

Нова Броудкастинг Груп АД ще продължи да удовлетворява желанието на спортните фенове и ще създава, закупува и предоставя за разпространение висококачествено и разнообразно спортно съдържание в HD качество. Сред акцентите на спортните канали в пакета DIEMA XTRA – DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2 са оспорваните двубои от двата най-високи ешелона на Българското футболно първенство, мачовете за Купата на България, срещите от най-интригуващото футболно първенство в света – Английската Висша лига, Френската Лига 1, Купата на Лигата в Англия и Купата на Футболната асоциация, състезанията от Формула 1, баскетболните срещи от НБА, българските волейболни шампионати, шоуто на WWE и много други вълнуващи спортни събития.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:https://www.24chasa.bg/