Гражданско Движение ''ДНЕС''

Актуално

Начало / Актуално - Актуално / И второ четене идва!...
И второ четене идва! Гледате ли риалити-шоу на управниците? <br> Време ли е да направим Марешки премиер? (ОБНОВЕНО)

И второ четене идва! Гледате ли риалити-шоу на управниците?
Време ли е да направим Марешки премиер? (ОБНОВЕНО)Информационен сайт "ДНЕС"

Идва и второ четене на държавния бюджет за следващата година! Гледате ли риалитито? Следите ли внимателно всички сюжети, които политиците ни предлагат ежедневно, а около бюджета - интензивно?

Вие виждате ли, колко „добър“ е Бюджет 2019 на ГЕРБ, виждате ли колко „по-добър“ е алтернативният бюджет на БСП? Виждате ли колко силна „алтернатива“ е Столетницата?

Виждате ли колко конструктивна и балансираща партия е ДПС? Нима не виждате какъв истински „Робин Худ“ имаме в парламента, в лицето на Веселин Марешки?

Не виждате ли „патриотизма“ на патпиотите ? (патриотизъм на дело означава безкористна и всеотдайна работа за въздигане на народ и Родина*) За Бога, как не виждате тези безкористни и всеотдайни политици от „Обединени патриоти“?

Не виждате ли? Не гледате ли? Не чувате ли!?

А може по-скоро друго да виждате? А може и да не го виждате? Вгледайте се по-внимателно...!!!

Не виждате ли дребните сделки за кворум, за някое друго законче, за някое друго милионче? По 2000 лв. за регистриран депутат, че да има кворум, че да приемем бюджета, че да има после далавера за всички!

Не виждате ли, жалките опити на БСП да бъде истинска опозиция? Видяхте ли, жалкото им алтернативно проектозаконче? Жалкото им заиграване с кворума и жалката им „Визия“? Уж за България.

Видяхте ли как „национално отговорната“ ДПС се прави на опозиция? Видяхте ли как разгорещено влизат и излизат от пленарна зала, поставят ултиматуми и „извиват ръце“?

Видяхте ли „Уж патриотите“ как бранят бизнес интереси по морето, по планината, интереси свързани със земята, с въздуха и водата? Видяхте ли как бранят българите зад граница и изобщо границата? Видяхте ли отношението към майките, към децата, към хората в неравностойно положение?

А видяхте ли го Марешки? Поздравления за неговите актьорски заложби! На моменти по-добър е от самия Бойко. Стиснал здраво депутатската банка той ежедневно защитава „националните интереси“? Много е убедителен? Все за всичко ни е предупредил и... все нищо не може да направи? Защо? Защото не сме му дали властта? Пълната. Сега е просто една  мижитурка, при това третостепенна. И такива поддържащи третостепенни роли играе в националния спектакъл „ГЕРБ управляват на УЖ, опозицията е опозиция и тя на УЖ! 

И държавата е на УЖ...

Ама хора, не виждате ли, то е съвсем ясно и очите ни ще избоде: Време е да направим Марешки премиер! Достоен заместник на Бойко Борисов! Че и по-добър, демагог и лицемерен лъжец ! 

Не виждате ли? Гледайте!!!! Избори идват! Марешки-премиер! Такава държава, такъв премиер! 

ВИДЕО

Изображение за марешки карикатура

Изображение за Марешки Ð˜Ð·Ð¾Ð±Ñ€Ð°Ð¶ÐµÐ½Ð¸Ðµ за Марешки

 

"ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Да, ще приемат Бюджет 2019! Пък после..., може и О-С-Т-А-В-К-А (OБНОВЕНО)

Свадите за кворума стават шлагер в парламента

Позор* >> Дебатът покрай бюджета: Обиди на мишки, покаяние и наказание

Започват дебатите по Бюджет 2019

Няма такава държава!* >> Гледайки картини, "Патриотите" се разбраха да ходят на работа и да си траят

Всички знаят, само Каракачанов – не! Човек от паспортната афера: „Всичко става чрез клубове на една партия в България!“ 

Опит за измиване на мръсните ръце от скандала с паспортите: ВМРО внесе закон за регулация на цените на храните

Слави Трифонов >> За вицепремиера и изказването му „кресливите“ жени

Неадекватен! Валери Симеонов бяга от Скункса* 

 

 


80801