Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Имаше ли живот преди...
Имаше ли живот преди Бойко?

Имаше ли живот преди Бойко?Коментар на Петър Чолаков

Информационен сайт „ДНЕС“

 

Уникална държава сме! В най-най-най-лошия смисъл. Поради липса на каквато и да е опозиция, на независима журналистика, на читаво правосъдие и най-вече на буден народ всеки наглец може да си говори каквото му скимне до откат, сума ти години и няколко мандата.

Хуморът на литературния герой Бай Ганьо вече е синтезиран и пречистен до блясък в дебелашкото и махленско поведение на онези български политици дето са нагоре-нагоре, та чак на върха на Министерския съвет.

В уникалната ни държава, тази дето едвам крета и всеки момент ще се разпадне на съставните си окръзи, умотворенията на ръководителя на нацията г-н Борисов надхвърлят значително възможностите на матеряла. Несмилаеми са! Особено за 80% дебили, които трябва да се развълнуват до дъното на душата си от гениалността на онзи дето грее с присъствието си над цяла България.

Фъш-фъш-а си беше класа отвсякъде. Разведри обстановката с оглед на септемврийското покачване на цените на живота.

 

Мън–мън–мън и икономическият растеж е нагледно представен в профила на бат Бойко във „Фейсбук“. Колко да е растеж..., айде да го мислят варненци. Да мислят и да гласуват за ГЕРБ, дорде им построят магистрала „Хемус“.

Но, така е в уникалната ни държава, така е, когато на върха като истинско второ слънце стои исполин на мисълта... и доктор /за тези, които не знаят/. За него всичко е добре, когато едни 34 милиона като с магическа пръчка стават 200 милиона, когато всички в тази държава са негови хора.

Хейтърите да му мислят, пък гроздето дето не се стига да е кисело. Едно време, преди Баце и ГЕРБ било много лошо, вижте си снимките – нито автобуси, нито осветление, нито улици..., студ и мизерия само.

"Да сме живи и здрави. Господ да е с нас. И само работа – показваш и оставяш другите да си плямпат каквото си искат“, рече Борисов, докато тика ножичката за рязане на лентичики в ръцете на Йорданка Фандъкова.

"И само работа – показваш и оставяш другите да си плямпат каквото си искат."

Това е! Оптимизъм да лъха, и обекти ще се намерят за откриване в следващите дни. Чудесата нямат край, когато Бойко спасява София. И наглостта също явно няма да има край. Но хайде да не богохулстваме в уникалната ни държава, където всичко е дело на уникалния ни премиер.

"Държавата, това съм аз" е казал един самозабравил се французин*, но... Франция съществува и без него! Нали?

*Държавата, това съм аз. L'etat, c'est moi.

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Драги ми Смехурко, вижда му се краят!

Дълбока некомпетентност >> Ресорът в ЕК хем ще ни хареса, хем е достоен за нас, убеден Борисов

След Бойко... и Йорданка с нова автомагистрала „Граф Игнатиев“

Не МУ благодарете..., много мирише!

Младежи от ГЕРБ, стойте на пост...! Но не чакайте напразно пост

Почакай малко, Данче!

Йорданка Фандъкова - самопризнание с усещане за обреченост

Няма фъндък за... Фандъкова!

Ревящи полицаи бранят страхливата власт! Резил! (ОБНОВЕН)

**********************************************************************

 

 


112112