Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Инициираното от "ДНЕ...
Инициираното от

Инициираното от "ДНЕС" Споразумение за политическа почтеност и толерантност в Сливен е подписаноСпоразумението за политическа почтеност и толерантност в Сливен бе подписано на 05.09.2014 г. (петък), в 14.00 часа, в хотел „Централ”  

На подписването присъстващите водачи на листи на Нова Алтернатива и Глас Народен и представители от  ДПС , Коалиция АБВ, БСП, ББЦ.  Присъстващите поеха ясни ангажименти за политическа почтеност и открит диалог с гражданите, които ги избират. Те декларираха, в изявленията си след подписване на Споразумението,че приемат принципите, залегнали в него. Повечето от тях акцентираха на това, че не са учудени, че „ назначените вече народни представители не присъстват на подписването” 

В своето заключително слово областния координатор на ДНЕС-Сливен изрази надеждата си, че тези, които не присъстваха на подписването, имат основателна причина за това и тя не е свързана с отказ да приемат принципите, залегнали в Споразумението, и допълнително ще се присъединят към него. В следващите дни ще дадем възможност на неприсъствалите по обективни причини и изразили желание за това да подпишат споразумението.

 


623