Гражданско Движение ''ДНЕС''

Актуално

Начало / Актуално - Актуално / Искам нови лица в по...
Искам нови лица в политиката! Стига!

Искам нови лица в политиката! Стига!Писмо от Кремена Иванова от София - майка на 2 деца, учител  

(Мнението на автора е с редакторска намеса след негово съгласие)

 

Писна ми от всички български политици! Искам нови лица и в  управлението и в опозицията  на България!

• Писна ми да ни лъжат всеки ден!

• Писна ми да ни крадат всеки ден!

• Писна ми да не си вършат работата!

• Писна ми... от всичко! 

 

Убеждават ни, че живеем добре! На какво отгоре!

Държавата е пълен хаос! България няма никаква концепция за развитие! Както е модерно - нямаме и кауза! Очевидно е, че няма и кой да мисли горе, на  високото ниво! Раздават се пари без планове, без обяснения и само на свои фирми и приближени! Правят се и се променят закони без анализи за последиците, без компетенции!

В коалицията и в Министерски съвет - само оставки и само скандали, ден след ден. Пускаш телевизора и скандал, убийство, грабеж, пребита старица... В Народното събрание пасивност, котерийни битки, лобиране, празнословие, липса на всякаква конструктивност и мисъл за хората! 

Всеобщо безхаберие и абсолютна некомпетентност! Мислят само за себе си, за почивките си, за ваканциите си, за заплатите си от по 5-6-7 хиляди лева... 

Никой не захваща важните проблеми - демографка криза, бедност, лошо образование, трагично здравеопазване, вилнеещата пресъпност...! 

Изглежда не протестите, а точно това ще свали Борисов! Не всичките скандали и последният с винетките, не циганските вендети и калпавите магистрали! Не и  бутафорията с търговския регистър, не и пирамидата "Олимпик", не и всичките други ежедневни скандали за каквито ще се сетите. Не че те са за подценяване, не че хората не се тревожат от тях... Напротив!  

Аз искам Борисов да си ходи, на първо място именно заради несправянето в сферите демография, здравеопазване, образование, да си ходи заради всекидневната и масова престъпност, заради обидно ниското ни качество на живот! 

Искам да си тръгне, защото ни управлява вече 10 г.( преди това от 2001г. беше и в МВР), а резултатът е плачевен за нас, т.нар. обикновени хора, нямаме сигурност - никъде и за нищо, няма ред, няма справедливост, институциите вместо за хората работят само за властта и угодните ѝ..., грабят къщите и апартаментите ни, пребиват стари хора по селата, унижават ни всекидневно и за всичко! Едва свързваме двата края.

Искам и така наречената опозиция да си ходи! Защото и те не направиха нищо, за да контролират управляващите, да защитят интересите на гражданите! Очевидно е и, че всички са в сговор! И слушат и се кланят само на Бойко, а не на такива като мен, като всички други, гласували за тях!

 

•  Нинова безсмислено приказва, ежи се безцелно, не може партията да си  оправи, затънала е в скандали, още откакто приватизира, а иска да управлява държавата! Да си изчисти първо БСП-то пък после да иска от народа доверие! А най-добре е да си гледа партийната телевизия, финансирана с така „нужните“ им партийни субсидии! Отнети от нас!  

•  ДПС щели да управляват България! Жална ни майка! Тези с медиите, обръчите и порциите! Тези с чуждите и частните интереси, но никога с националните! 

•  Марешки, който само се чуди в кое кресло да седне, кой пост да заеме и от къде да се облажи ! Аптекарят-бензинджия хитро и умело защитава единствено  частните си интереси във властта и сервилничи на когото и когато трябва!

 

А „Уж патриотите“, охх! Далавери с паспортите, оградите и обидите! Изглежда влязоха във властта, само за да се налапат и точно това и направиха! Другото са лицемерни, уж патриотични приказки, некомпетентност, безочливост и скандал след скандал!

 

Всички те са излишни и вредни! Вредни са за мен, за  България и за целия български народ! И затова искам да си ходят! 

Искам нови политици, нови и модерни лидери, искам промяна в българското управление. Както каза и Благовест Сендов в началото на размирната 1990 г. "Всички съгрешихме и вкупом непотребни станахме“. Най-доброто решение! За всички.

 

Резултат на изображението за ПОЛИТИЦИТЕ Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚Ð°Ñ‚ на изображението за ПОЛИТИЦИТЕ

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Бойко Борисов си повярва, че е незаменим

Откъде имаме това търпение, българи?!

От нас зависи да изсурувакаме политкражбарите

Искам политиците да не са все едно безмозъчни..!

Стани да седна! >> Марешки иска оставка на Каракачанов

ДПС - първа политическа сила!? Възможно е, нали? (ОБНОВЕНО)

Изправят грозно срещу Станишев бившата му Елена! Агонията на Корнелия Нинова прераства в политически саморазтрел! (ОБНОВЕН)

ПиАр за прикриване далаверата с паспортите >> Държава, на която Каракачанов е военен министър, а двама роми пребиват командос, не е държава

„Червеният котак“ Сашо Симов – еманация на празнодумието от хранилката на Нинова

Безхаберието на системата, която УБИВА! Занижават данните за замърсяването... и вчера... и днес! Извратено е това! Можем дори с Чернобил да го сравним!

Нов скандал във властта! Валери Симеонов поиска нов конкурс за изтребители. ДПС се готви за подкрепа на ГЕРБ:

Акад. Благовест Сендов: Всички сме българи, а се ядем като кучета (обновено)

 

 


86362