Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Кажи конграчулейшънс...
Кажи конграчулейшънс и бегай, бате, бегай, бате Бойко

Кажи конграчулейшънс и бегай, бате, бегай, бате БойкоКоментар на Величка Геройска 

Информационен сайт „ДНЕС“

 

Слепци сме ние, слепци! Не виждаме, не оценяваме, не осъзнаваме какъв премиер си имаме! Находка, която не се среща никъде, която всички чужди политици ценят по целия свят. Само ние - не, само ние все му се подиграваме, карикатурим и осмиваме. Е, не е коректно от страна на всички нас. 

Вместо да го канонизираме, ние го разпъваме. Защо ли? 

Ами, защото си знаем стоката, а на чуждите лидери той им се струва чаровен и непосредствено забавен, докато го опознаят. Затова понякога си правят и  кодош и се разнообразяват с Бойко. Последният случай стана в Сеул. Преди това във Вашингтон, Берлин, Анкара..., къде ли не. Поднесли му в Сеул тънка съчица, и му казали „удряй“. След като я счупил му пляскали като на дете, което си е обуло само обувките. Дали му и тапия – 9 дан по таекуондо! 

Image result for taekwondo

Бойко Борисов с почетния девети дан по таекуондо в Сеул

 

То хубаво, че не са го пуснали на селски ръкопашен бой, че в този стил корейците има какво да научат от него... Та, все пак бате си е изкарвал парите навремето в бедните години като охранител в  застрахователни компании. Освен, че е спортист, Борисов е и... полиглот! Това го знаят много чужди лидери. Когато посрещна президента на Франция Еманюел Макрон, нашичкият му рече „Казвам, на всички парле ву франсе“. Е, изявлението остави французина недоумяващ, но това няма значение, важен е чарът. Да не говорим, че на срещата във Варна сбърка Доналд Туск с Доналд Тръмп, ама пак нищо, те са му приятели, или поне така му се иска... Та, поредната гавра с обичния ни премиер в Сеул беше вече върхът, но той така и не разбра. Връчиха му почетен знак за принос към българистиката. То и комай нищо друго около това посещение в Корея не се случи, освен шеги, закачки и смях, а много пиар за Бойко & сие. Според неговите разбирания.  

Image result for Борисов получи почетен знак от корейски университет за принос към българистиката

Борисов получи почетен знак от корейски университет за принос към българистиката


Както е известно Борисов не владее нито един чужд език. С това си качество "превъзхожда" всички световни политици. Няма друг такъв премиер. Да знае всичко за политиката по света, да умее, да знае да посредничи... Да не споменаваме за перфектния му българския език, който може да си проличи във всяко негово изказване. Като започнем от „три папи са ме галИли по глвата“ и свършим с диалектните „СедЕха, бЕха, се смЕха, видЕх, проверЪ, изплатЪт, възстановЪт, говорЪ“. Разбрахме и защо премиерът ни е почти полуграмотен отново в Сеул. Майка му е учила на времето корейски деца от войната и е нямала време да обърне внимание на разваления език на малък Бойко...?! 

Изобщо Борисов е всичколог, всезнаещ, всеможещ, всемогъщ или както Слави Трифонов написа на страницата си във Фейсбук – Бойко е класически хвалипръцковист.  

Понякога хвалбите му лъсват с пълен блясък, както при посещението му в САЩ. Тогава се разбра, че нито сесията, нито ООН са били в главата му, а целта е била единствено... да се снима, ръкувайки се с американския президент Доналд Тръмп, за да го окачи в колекцията си на световни лидери, която си прави в Банкя за радост на внуци и правнуци. Видяхме го как изчака и с лъвски скок се метна към Тръмп... Но уви. Само една, доста оскъдна снимка. Нищо повече. Язък!  

Image result for audience

Веднага след като се здрависа, Борисов се надвеси над телефона на сътрудничката си да види какво е снимала и дали го е увековечила с Тръмп.

 

Поздравления, господин премиер за всичките ви титли, или както вие бихте казали „Чуя ли конгреджулейшън, Борисов, не слушам нататък“. И ние така, чуем ли от вас магистрали, ремонти, антикорупция, справедливост, асфалт, високи заплати, напредък, благосъстояние, красива столица и... спираме да слушаме. Ще ви цитирам в едно интервю при Диков - „Не съм самохвалко, а един преуморен човек.“. 

Е, като сте уморен, кажете едно конграчулейшънс на българския народ, че ни  съсипахте и живота и бъдещето на децата... И бегай, бегай ,бате, към Банкя да нанкаш... Че така ни писна, та чак и двете ни уши пищят ли пищят...

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

В годината на Айфон 11 да ти дадат 9-ти дан ми се струва подигравателно

"Зле сме, но колко да сме зле" - годината в цитати на Бойко Борисов

Борисов - шутът в цирка, наречен "България в Европа“

Борисов към Камерън: Три папи са ме галили по главата (видео и снимки)

Конгретюлейшън, генерал! 

Най-накрая някой да го каже* >> Психолог: Премиерът Борисов изглежда като турист до Доналд и Мелания Тръмп

Борисов с книга - "Моят приятел Доналд". Скоро на пазара (ОБНОВЕН)

Снимката на Борисов с Тръмп е бутафория 

Фалшива ли е снимката "Борисов-Тръм"? Съмненията се трупат

"Големият" международник в роля* >> Борисов: На Балканите ще си направим газопроводи, централи, да нямат интерес пак да хвърлят бомби 

Международникът, който забрави за България* >> Борисов поиска от Путин съдействие за "Западните Балкани"

 

 

Удостояване с почетния девети дан по таекуондо в Световната централа KUKKIWON 

 


Премиерът трябваше да счупи дъска, с което той се справи успешно. Той облече и традиционната дреха за таекуондо догок.

 

Борисов: Три папи са ме галили по главата

 

Бойко Борисов се ръкува с Доналд Тръмп


 Снимка на Исторически Хумор. 

Image result for mia mottley and trump

Психолог: Премиерът изглежда като турист до Доналд и Мелания Тръмп

 

Част от фотосесията на Борисов в ООН в Ню Йорк.Приказка за Бойко Борисов с неудобни въпроси и удобни отразявания

   

 

 

 


 

 


113610