Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Коалицията – като ра...
Коалицията – като разлагащ се труп

Коалицията – като разлагащ се трупИнформационен сайт "ДНЕС"

 

Пореден забит нож в гърба на Бойко Борисов, а той мрази да го бодат, и то точно преди избори. Предателствата в политическата му кариера са много, последните идват от Сидеров, Симеонов и най-болезненото – от Цветан Цветанов. Последният Юда се оказа Красимир Каракачанов – човекът в голямата коалиция, на когото премиерът вярваше, най-малко заради бързата сделка с изтребителите и разпределената голяма комисионна.

През седмицата Шум до небесата се вдигна и заради слуха, че в Сливен ще отнемат децата на роми, а те съответно не ги пуснаха на училище. Това беше поредният скандал във властта, предвид огромните пари, които се дават за интеграция на ромите. Ударът е по цялостния имидж на управляващите. И се започна издирване на виновника. А новината, че има подривна дейност в широката коалиция дойде от вярното куче на министър-председателя – Томислав Дончев.

 

Image result for бтв , коалиция Обединени патриоти се разпадна,

ВМРО и НФСБ изключиха „Атака” от малката коалиция

 

Каракачанов послушно обещал, че ще разбере и издири кой е предателят. И хоп, след броени часове се разбра, че това е шефът на пресцентъра на МО – Александър Урумов. Това е човекът, който прибра половин милион лева от псевдо кампанията „Бъди войник“, и никой не направи проверка за парите, похарчени покрай тази кампания?! Същият е сътрудник на Държавна сигурност, евангелист и проповедник, хвалещ се и с участието си във „войната“ с Истанбулската конвенция. Постовете му във Фейсбук преливат от антиджендърство и антиваксърство*. Явно е, че той е в разрез с основни политически виждания на правителството, но Каракачанов застана зад него, обявявайки това за провокация.

 

На 180 градуса: Патриотични игри /17.12.2018 г./

 

Е, питаме – провокация от Томислав Дончев към Красимир Каракачанов ли?!? Или обратно? Равносметката е такава – в коалицията едните провокират другите. От край време са ежби, скандали и сплетни. А имайки предвид, че Атака и НФСБ вече са почти аут от властта, то коалицията и властта на ГЕРБ се крепят основно на ГЕРБ и ВМРО.

 

Image result for подривна дейност, широка коалиция

Управляващото тяло е болно от политически нарцисизъм

 

Отдавнашният извод е: КОАЛИЦИЯ НЯМА. Дано осъзнаем по-бързо – Борисов е в паника, изпуска властта. И тя бавно и отдавна лека-полека му се изплъзва. Няма партия, която да е управлявала съвместно с него и да не е забила нож в гърба му. Така беше и с т.нар. реформатори, разпаднали се на малки парченца.

До този извод се стигна отдавна преди настоящите кметските избори, защото Бойко и в тях търси коалиционни партньори за София и цяла България. Таекуондистът Борисов усеща кога противникът е на път да го събори. Случаят с ромите в Сливен е удар под кръста, защото е ясно, че те са основните уговорени гласоподаватели на ГЕРБ, инструктирани и платени да гласуват под строй. Сега, когато ВМРО знаят, че повече едва ли ще стъпят на подобна голяма власт, забиват нож в гърба на Борисов, за да се легитимират като някаква уж опозиция, за да избутат Джамбазки напред в столичната надпревара за кмет.

Знаем на политическия пазар има партии на кило. Утре Бойко може да реши да управлява с всякакви партийки и формацийки, третирайки ги като подчинени и подхвърляйки им дребни трохи – като на Марешки да речем. Тази политика е пагубна, обречена и води стремглаво България към дъното. Където вече сме. Тази опасност грози и София, ако Фандъкова окупира столицата отново.

По друг начин казано – аман от партии, аман от измислени вождове, аман! Искаме личности, искаме добро и отговорно управление! Искаме си властта на суверена!

А дано!

 

*антиваксъри – родители, които отказват да имунизират децата си

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Край на коалицията Обединени патриоти ВИДЕО

Безочливост! >> Депутат от ВМРО: Не се готвим за предсрочни избори. Протестът не е срещу ГЕРБ и Обединени патриоти!

Стига вече! Да пуснем водата!

Патриоти лудуват, кумци царуват, избирателите патки пасат

В обяснителен режим >> Ангел Джамбазки изясни защо е казал, че всички от БСП са за разстрел...

ВМРО обвини Сидеров, че прави път на ДПС към властта

Всичко е наред! Оставаме! Ще драпаме за власт, докато ни изгонят...!

Вопли по загубена кауза* >> Джамбазки: Няма как Волен Сидеров да отстрани Валери Симеонов

Предателят си е предател и хамелеон* >> Сидеров се колебаел как да гласува при вота на недоверие. Заради язовир

Ще доведе ли до разцепление гръмовният скандал Волен Сидеров - Валери Симеонов?

Лудият вика срещу ... другия луд* >> Сидеров обвини Симеонов в „болшевизъм“

Разколът сред патриотите навлезе в нова фаза

Бесни страшни пенсии... и "патриотичното" предателство на новата-стара власт


  

Две минути, след като лидерите на трите партии в "Обединени патриоти" - "Атака", ВМРО и НФСБ - Волен Сидеров, Красимир Каракачанов и Валери Симеонов се събраха в парламента за първи път от около година, сбирката се разтури

 

Автентично видео от политическия съвет на "Обединени патриоти" /25.07.2019 г./

 

Божидар Лукарски: Факт е, че има процеси на разпад в Реформаторския блок

 

 

 Политическият съвет на коалицията отчете, че реализирането на 4-годишната управленска програма на правителството за първите 6 месеца се изпълнява в срок /06.11.2017/

 

 


 


114463