Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Кой... кого, или вси...
Кой... кого, или всички АУТ! >> Борисов: Цветанов действа като „Пунта Мара“ с парламента

Кой... кого, или всички АУТ! >> Борисов: Цветанов действа като „Пунта Мара“ с парламентаЩе говоря отново с Цветан Цветанов, за да му обясня ситуацията, в която се постави с договора за нещатен сътрудник на парламентарната група на ГЕРБ. Това разкри премиерът Бойко Борисов пред български журналисти в Брюксел.

Не може той да подава оставка като председател на парламентарната група на ГЕРБ, да напуска председателското място на парламентарна комисия и да излиза от Народното събрание, а само няколко дни по-късно да се връща. Това сякаш показва, че е било едно „Пунта Мара“, заяви премиерът.

Той се закани веднага, след като се върне в България, да разговаря с Цветан Цветанов.

Цветанов ми се кълнеше, че е невинен и досега все още не може да осъзнае ситуацията, посочи Бойко Борисов. 

Припомняме, че заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се върна в парламента. Цветанов е записан като сътрудник на парламентарната група, която доскоро ръководеше.

Проверка в регистъра на Народното събрание показва, че Цветанов е привлечен като консултант на групата в област "заместник-председател на ПП ГЕРБ". Списъкът на сътрудниците на парламентарната група допълват още 8 души. Сред тях е медийният съветник на премиера Борисов - Севдалина Арнаудова, както и областният координатор на партията в София Цветомир Паунов.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:https://fakti.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Безскрупулни...!>> Цветанов се върна в парламента като консултант на ГЕРБ


95849