Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Коя е най-разпростра...
Коя е най-разпространената сексуална фантазия?

Коя е най-разпространената сексуална фантазия?Сексът под душа е водещата сексуална фантазия на британците, пише Daily Star, позовавайки се на резултатите от проучване, обхванало 2000 души.

Според данните от изследването 1/5 от жителите на Острова фантазират за отдаване на интимни страсти под горещата струя, пише novini.bg. Втората най-разпространена сексуална фантазия е участието в тройка, посочена от 19% от анкетираните.

Сред водещите интимни желания на британците са също сексът в службата, на открито, в обществения транспорт, в самолет и в залата за фитнес.

Допитването показва още, че 37% от участниците в него са осъществявали фантазията си да правят секс на открито. Приблизително същият процент британци признават, че са се отдавали на интимни страсти в автомобил. Над 40% от участниците в анкетата споделят, че разговарят открито за сексуалните си фантазии със своите партньори.

По-голяма част от анкетираните смятат, че са по-освободени в сексуално отношение от родителите си, а над 50% заявяват, че са склонни да експериментират на интимното поприще с постоянния си партньор.

 

Източник:https://fakti.bg/


99448