Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Колаж с управляващит...
Колаж с управляващите взриви нета

Колаж с управляващите взриви нетаЗабавен колаж се появи в интернет пространстовот и очаквано предизвика бурни реакции. Колажът е между две снимки, предизвикали огромни скандали през последните няколко месеца - пресконференцията на управляващите в централата на ГЕРБ от 17 юни и два коментара в социалните мрежи от страна на Десислава Атанасова и спортния министър Красен Кралев отпреди няколко дни.

Малко контекст 

Въпросната конференция на в централата на управляващите бе определена като "картина на всемирната скръб" от потребители в социалните мрежи. Изявлението на премиера, до когото бяха наредени верни съпартийци, бе по повод разпространените скандални снимки, на които се видя как той спи с пистолет на нощното шкафче, докато в чекмеджето има пачки евро. Тогава се случи и целувката по главата на Цвета Караянчева - председателят на Народното събрание, който бе адресиран с нецензурен език от глас, който прилича на премиерския. Впоследствие две независими американски експертизи потвърдиха, че във файловете няма следи от намеса и монтаж. Управляващите обаче продължават да отричат автентичността им. 

Другият повод за колажа пък са коментарите на депутата Десислава Атанасова, известна от критиците като "острието на ГЕРБ" и спортният министър Красен Кралев. Двамата се изказаха под снимка във Facebook от протестите в столицата. Коментарите бяха следните: 

Десислава Атанасова: Краварката е в левия ъгъл
Красен Крарлев: А пе*алите са навсякъде

 

Източник: https://frognews.bg/
.
.
 
 
 
 
 

133228