Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Кошмар в центъра на ...
Кошмар в центъра на София заради безумията на общината - мият след дъжда, главните булеварди са разкопани

Кошмар в центъра на София заради безумията на общината - мият след дъжда, главните булеварди са разкопаниБезумията на Столична община не спират. Централни улици на София се мият, въпреки проливния дъжд. Освен, че е се хабят излишно средства, задръстванията са безумни. Възмутени граждани свиркат и крещят, че в "белите" страни това се прави през нощта, уикендите или много рано сутринта, когато движението не е натоварено. 

Бул. "Дондуков" е в ремонт, а единственият начин за придвижване по малките улички в карето между "Раковска", "Мария Луиза" и "Дондуков" се оказа невъзможен. Репортер на ПИК видя как "Екзарх Йосиф" и  ул. "Бачо Киро" бяха затворени, за да се измият в разгара на работния ден. В образувалата се ужасна тапа заради акцията по чистотата попадна и линейка. Независимо от включените сирени колата на Бърза помощ стоя около 5 минути в зверското задръстване. 

Ужасяващо е задръстването и в района на Сточна гара, колите чакат около 20 минути.

"Това е недопустимо. Движението в София става все по-кошмарно. Всички главни булеварди са разкопани за ремонти по никое време, а улиците се мият в час пик. Не може в 10 часа сутринта да се затварят основни пътни артерии, при положение че през нощта е валяло", възмущават се столичани.

 

Източник: http://pik.bg/