Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Кралев, пътувай! Чудовищна излагация с екипите на българските олимпийци

Кралев, пътувай! Чудовищна излагация с екипите на българските олимпийциЕкипите на нашите олимпийци в Пьонг Чанг са резедави, не са зелени, каквито би трябвало да се очаква да бъдат, и каквито са обявени, че са.

Резедавото не е зелено (освен ако не си далтонист или идиот) и няма нищо общо с националния ни флаг, който спред чл. 15, ал. (2) на Закона за държавния герб и националното знаме на Република България има “бяло, зелено и червено поле”, няма резедаво поле, нито светлозелено, нито жълтозелено.

КРАСЕН КРАЛЕВ

Екипите на българите са сбъркани тотално (втори фотос), различават се цветово от флага ни.

Те по-скоро са свързани като дизайн и подредба на цветове с държавния флаг на Ислямска република Иран (перс. جمهوری اسلامی ایران — Джомхури́-йе Эслɒми́-йе Ирɒ́н).

КРАСЕН КРАЛЕВ

КРАСЕН КРАЛЕВ

Шапките в тези екипи (трети фотос) представят точно иранското знаме – зелено, бяло и червено (четвърти фотос), а не нашата нашия национален флаг с подредбата – бяло, зелено и червено.

Освен това на тези шапки е изписано “BG ekip”, значи съответния спортист не представя България, а представя някакъв незнаен “български екип”. На шапката би трябвало да е името на държавата ни или националният ни флаг, както е при други спортисти (пети фотос).

КРАСЕН КРАЛЕВ

Позорната излагация е чудовищна!

Кралев, пътувай!

 

Източник:http://afera.bg/