Гражданско Движение ''ДНЕС''

Новини от „ДНЕС“

Начало / Актуално - Новини от „ДНЕС“ / Криско: Бих подкрепи...
Криско: Бих подкрепил партията на Слави

Криско: Бих подкрепил партията на СлавиРапърът Криско разкрива пред списание LOVE style тайната за хита си със Слави Трифонов "Гледай как се прави" и работата със Слави.

Отдавна съм си мислил за дует със Слави. Един от бийтмейкърите, с които работя, ми изпрати инструментал и в него беше вмъкнал рефрен от старо парче, в което се пее "Както те обичам, ще те открадна". Само като го чух, си представих как го пее Слави. Обадих му се и му пуснах парчето. Веднага след като свърши демото, той ми каза: "Правим го". За мен това значеше много, защото Слави е най-влиятелната личност в българския шоубизнес, разказва Криско пред списанието. 

На въпроса дали рапърът би ли се включил в партията на Слави, той отговори: "Бих го подкрепил!" Криско разкри, че прословутото "Джан-Джун" в припева на хита е израз, който знае от Любо Киров.

Той постоянно го употребява. В някои краища означава "няма никой" – демек, че няма никой като нас и гледай как се прави, обяснява изпълнителят.

Повече четете ТУК

Krisko ft. Slavi Trifonov - Gledai Kak Se Pravi [Official Video]


Източник: http://m.novini.bg/

 

Вижте още: 

Слави: Само жени с топки като Моника Маковей или Лаура Кьовеши могат да борят корупцията в България

Слави Трифонов: Повече Не Mо-же Tа-ка! Ще отвоюваме промяна на системата

Факти: Слави Трифонов обяви, че сериозно се захваща с политика: Ще сменя политическото статукво! България трябва да бъде модерна държава

Слави започна финалната подготовка за смяна на системата

Слави, ти си нашият водач!

ПЕСНИ ЗА БЪЛГАРИ – 2018