Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / КТ „ПОДКРЕПА”, КНСБ,...
КТ „ПОДКРЕПА”, КНСБ, НАЦИОНАЛНИЯТ ОМБУДСМАН КОНСТАНТИН ПЕНЧЕВ, НАУЧНО-ТЕХНИЧЕСКИТЕ СЪЮЗИ (НТС), ПРОФ. ДУХОМИР МИНЕВ И ЯНКА РУПКИНА СА СРЕД ПЪРВИТЕ, ДАЛИ СВОЯТА ПОДКРЕПА ЗА „ЕДИННА БЪЛГАРИЯ“

КТ „ПОДКРЕПА”, КНСБ, НАЦИОНАЛНИЯТ ОМБУДСМАН КОНСТАНТИН ПЕНЧЕВ, НАУЧНО-ТЕХНИЧЕСКИТЕ СЪЮЗИ (НТС), ПРОФ. ДУХОМИР МИНЕВ И ЯНКА РУПКИНА СА СРЕД ПЪРВИТЕ, ДАЛИ СВОЯТА ПОДКРЕПА ЗА „ЕДИННА БЪЛГАРИЯ“Общественици, изявени личности, граждански, синдикални и работодателски организации дават своята подкрепа за националната инициатива на Движение за национално единство и спасение „ДНЕС“ - „Единна България”. Регистрират се и предложения в електронната платформа. Идеите за дискусии са в пет направления:

 

  1. ДЪРЖАВА НА ХОРАТА
  2. ВЪРХОВЕНСТВО НА ЗАКОНА
  3. ПРОСПЕРИРАЩА НАЦИЯ
  4. ГРИЖА ЗА ЧОВЕКА
  5. НАЙ-ДОБРОТО, КОЕТО МОЖЕМ.

 

 

„Единна България” цели постигане на широко национално съгласие и обединение за разрешаването на основни за България проблеми и теми, което да стане чрез прякото участие на всеки гражданин или организация, които имат идеи, опит, искат промяна към по-добро и поставят интересите и нуждите на гражданите в центъра на модела за управление на държавата и обществените отношения.

 

 

Ние, от Движение „ДНЕС” сме убедени, че е необходимо да се обединеним, за да разрешим стоящите тежки проблеми пред Родината ни. Необходимо е национално обединение и съгласие между граждани, институции и политици в областите: социална политика, доходи, здравеопазване, демография, образование, функциониране на институциите и държавата…, обединение, което да ни изведе от състоянието на най-бедната страна членка на ЕС, обединение,  което да върне националната ни гордост, самочувствие и да осигури просперитет и благоденствие на българския народ...!

 

 

 ДА СЕ ОБЕДИНИМ, ЗА ДА ВЪЗСТАНОВИМ БЪЛГАРИЯ!

Сред първите, подкрепили нашата инициатива са:

 

КНСБ

КТ „Подкрепа“

Националният Омбудсман Константин Пенчев

Научно-техническите съюзи (НТС)

Проф. Духомир Минев

Янка Рупкина


2987