Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Къде няма да има вод...
Къде няма да има вода в София днес

Къде няма да има вода в София днес



Днес 20.01.2020 г. „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. „Стрелбище“

На 20 януари 2020 г. (понеделник), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хайдушка гора“ в жк. „Стрелбище“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Хайдушка гора“ от ул. „Червена роза“ до бул. „България“

по ул. „ Твърдишки проход“ от ул.  „Нишава“ до ул. „Хайдушка гора“

ул. „Нишава“ № 108, № 109, № 110, бл. 18, бл. 19, бл. 20, бл. 21 и

126-то ОУ „ Петко Ю.Тодоров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.„Твърдишки проход“ ъгъла с ул. „Хайдушка гора“.

.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Интернет сайтът на дружеството  (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

За бъдещи планирания на водата можете да прочете на: https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx

 

 

Източници: 

https://dariknews.bg/

https://www.dnes.bg/

https://fakti.bg/

https://www.24chasa.bg/spravochnik/

https://www.sofiyskavoda.bg/

 

 

 


110542