Гражданско Движение ''ДНЕС''

Актуално

Начало / Актуално - Актуално / Лечков: Прокуратурат...
Лечков: Прокуратурата се е превърнала в бухалка на властимащите. Говорете за зависимостите за избора на окръжен прокурор, съдия, шеф на полиция! В България всичко е: нищо, лично, просто интереси!

Лечков: Прокуратурата се е превърнала в бухалка на властимащите. Говорете за зависимостите за избора на окръжен прокурор, съдия, шеф на полиция! В България всичко е: нищо, лично, просто интереси!В прав текст Йордан Лечков по Нова телевизия заяви: „Мутренските години минаха, а сега Прокуратурата се е превърнала в бухалка на властимащите“.

Когато на Запад срещу някой властник има обвинение, 99,9% от случаите са осъдени, тук е обратното. С 28 досъдебни произовдства бях на първа страница, когато по всички излязох невинен и осъдих държавата, след десет години – на последна страница…, каза още Лечков.

Искам да говорим за зависимостите, и вие трябва да го правите всеки ден – дайте да говорим за зивисимостите за избора на окръжен прокурор, съдия, шеф на полицията, защо говорим само за зависимоситтет в обществените прочъки! Цветове отдавна няма. Всеки ден трябва да се говори кой колко е зависим и колко е удобен, категоричен бе Лечков.

И попита: Колко кмета бяха неудобнии независими и къде са сега. Аз дадох името си неопетнено на ГЕРБ, тогава ги нямаше на картата, но си останах независим и затова последва всичко това срещу мен. По -голямата част от кметовете за зависими и са послушни, когато става въпрос за обществени поръчки. Когато бях кмет си поставих за цел и го направих – само сливенски фирми да участват в обществените поръчки, след като ме няма – Сливен западна и сливенските фирми са аут.

И заключи: Що е корупция? Далавера, в която не участваш. В България всичко е „нищо лично, просто интереси“.

 

Източник: http://afera.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

За да не отнемат на... булката младоженеца - Доган!>> Борисов: БСП да каже, че никога няма да управлява с ДПС

Лъжи и пак лъжи! >> Бойко Борисов: Не сме с договаряли с ДПС по Закона за вероизповеданията

Не става само с блажене

Тук Ал Капоне си има държава. Всички виждаме въпроса. Но ни е страх от отговора

За да има стабилност, ГЕРБ и ДПС дружно опростиха милионите дългове на мюфтийството

СКАНДАЛЪТ НА ДЕНЯ: Бойко Борисов предаде българските интереси..., стана окончателно заложник на ДПС! ВИЖТЕ всичко по темата ТУК >>

Безсрамието и наглостта-еталон на ГЕРБ ! >>Цветанов: Предлагаме не амнистиране на дълговете на вероизповеданията, а отсрочване.

Говори един от главните виновници >> Цветанов: Използваха темата за вероизповеданията с политическа цел

Проф. Н. Слатински: 8 милиона + 35 милиона + 43 милиона + 58 милиона = kleta majka Balgariq

92788