Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Линдзи Вон: Скучая б...
Линдзи Вон: Скучая без ските, искам да стана актриса (Снимки)

Линдзи Вон: Скучая без ските, искам да стана актриса (Снимки)След като се оттегли от алпийските ски дисциплини, Линдзи Вон е насочила поглед към кариера във филмовата индустрия. "Определено искам да изпробвам това, вече работя върху филм като продуцент". Това заяви американката на церемонията на наградите "Лауреус", известни още като „Спортен Оскар“, в Монако.

"Искам да страна актриса. Първо ще взема уроци по актьорско майсторство, а после ще се прецени доколко съм добра в това", коментира Вон, цитирана от германското издание "Шпигел".

Тя получи специалната награда за особени постижения и заслуги в спорта, за която благодари през сълзи. 

34-годишната Линдзи сподели още, че често скучае без ските.

"Събуждам се и започвам да мисля - днес не е нужно да тренирам, какво ще правя? Трябваше да се оттегля по-рано от планираното, сега имам много свободно време и не зная какво да правя с него", посочи американката.

Легендата в ските направи мечтано сбогуване със спорта, след като спечели медал в последния старт в кариерата си. Американката взе бронзово отличие в спускането от световното първенство в Оре.

След като падна в предишния си старт супер-Г, 34-годишната Вон, показа най-доброто от карането си и се класира сред първите три.

 

 

Източник: https://www.24chasa.bg/


90326