Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Лъжите на владетелите <br> Велизар Енчев: Джамбазки орева Евроорталъка за Западните покрайнини, двете Натовски вицета и рублофилът Сидеров мълчат

Лъжите на владетелите
Велизар Енчев: Джамбазки орева Евроорталъка за Западните покрайнини, двете Натовски вицета и рублофилът Сидеров мълчатДжамбазки бил казал днес, че ще направи сърбите луди заради лицемерната им политика в Босилеград.

Хубаво говори евродепутатът, но само говори. Защото до момента,72 часа след ареста на български лекари в Босилеград, няма ни звук, ни стон от големите патриоти във властта - вицепремиерите Красимир Каракачанов и Валери Симеонов. Волен Сидеров пък е потънал в дълбока емиграция и нищо чудно пак да е във Варадеро или в петзвездния "Крал Джорд Пети" в Париж.

Тримата властници гузно мълчат, щото я си отворят устата срещу сърбите, я са излетели от кабинета на Борисов. Има Брюкселска директива и тя послушно се следва - Сърбия ще се ухажва, за да влезе в НАТО и скъса с Русия! Западните покрайнини са последната дупка на НАТО-вския кавал. Че в програмите на НФСБ, "Атака" и ВМРО има цели чаршафи за автономията на Западните покрайнини, дори за присъединяването им към България, това вече е без значение. Едно се говори на избори, друго се прави на власт.

Казал го е Макиавели във "Владетелят", а той най-добре ги знае тия работи с лъжите на владетелите.

 

Източник: www.bnews.bg