Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Мая Манолова: Паля с...
Мая Манолова: Паля свещ в църквата „Света София“ за здравето и успеха на гражданите на столицата (Видео)

Мая Манолова: Паля свещ в църквата „Света София“ за здравето и успеха на гражданите на столицата (Видео)Информационен сайт "ДНЕС"

 

Ще запаля свещ в църквата „Света София“ за здравето и успеха на гражданите на столицата. Предстои кампания, със сигурност времето ще отмие, това което ще се случи в нея. След 30 дни отново ще живеем заедно. Това каза гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова.

„Нашият град заслужава да е добро място за живеене, място не просто за работа, но и за отдих и почивка, място където да отглеждаме децата и внуците си. Очакванията ми са, че кампанията ще покаже добрите идеи и как да се случи това“, сподели Манолова.

„Представям си столицата, като един чист и зелен град, град в който няма презастрояване, в който всички дишаме и гражданите и бизнеса с пълни гърди. Ще представим нашата кампания с конкретни мерки. Ще представяме идеите си през цялата кампания“, обясни Мая Манолова.

 

„Столицата не е е само „София 1000“, столицата е и „Люлин“, „Обеля“, „Младост“, „Панчарево“, а всеки един квартал и всяко едно населено място. Ще покажем как кварталите могат да изглеждат като центъра, със свои културни центрове, със спортни комплекси, с достатъчен брой детски градини, с места за отдих, парковете, трафикът, паркингите. Това са все предизвикателства, на които ние ще представим нашите предложения за решения. Наистина се надявам, че кампанията ще бъде сблъсък на идеи, сблъсък на визия за това как да изглежда столицата, а не кална кампания. Ще покажем с моя екип, че можем да върнем столицата на гражданите, че гражданите ще бъдат тези, които ще участват реално в обсъждането на важните теми в процеса на взимане на решения, че ще управлява в техен интерес и заедно с тях“, увери гражданският кандидат за кмет.

 

„Екипът ми е от доказани професионалисти, хора които са експерти в своята област, но също така са смели хора, които имат куража да застанат зад мен в една тежка кампания, хора които не са приведени, а са с изправен гръбнак, хора които ще дадат пример как да се борим за града си, за идеите си, за перспективите и бъдещето на децата ни“, добави  Мая Манолова.

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Кандидатът на гражданите за кмет на София Мая Манолова към Движение „ДНЕС“: Благодаря за подкрепата!

Манолова: Не съм упълномощавала никоя партия да представя гражданската ми кандидатура като междупартийна битка. Аз съм граждански кандидат и водя битката на гражданите!

Отворено писмо до Мая Манолова

Мая Манолова и сценаристите на "Шоуто на Слави" внесоха законопроект за мажоритарно гласуване

Народното събрание в отговор до „ДНЕС”: 700-хилядната подписка срещу произвола на монополите доведе до законодателни промени в полза на гражданите

След три години забрава, 700 000-та подписка „Срещу произвола на монополите” на Гражданско движение „ДНЕС“ се разглежда в парламента

10 години стигат..., г-жо Фандъкова!

2018: Мая Манолова на гражданите

 113509