Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Мая Манолова: Тежест...
Мая Манолова: Тежестта на поста не е мълчанието на покровителите, а силата на съвестта и отговорността към гражданите

Мая Манолова: Тежестта на поста не е мълчанието на покровителите, а силата на съвестта и отговорността към гражданитеИнформационен сайт „ДНЕС“

 

Гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова реагира гневно по повод отвореното писмо, с което  директорът на БНР Светослав Костов даде знак, че не възнамерява да се оттегли от поста си след тежките обвинения на журналисти за натиск над решенията му, отрича да е налагал контрол върху свободата на словото и заплашва със съд всички, които "са упражнявали" върху името му.

„По повод отвореното писмо на генералния директор на БНР - не разбирам самочувствието на човек, който смята, че коментарите за кризата в БНР засягат собствената му личност и опит. Недопустимо е да се мълчи по въпроса кой е оказал натиск, защо е спрял обект на националната сигурност и как ще гарантира свободата на словото! Чакаме тези отговори от г-н Костов. Но вместо тях има заплахи за съд. Тежестта на поста не е мълчанието на покровителите, а силата на съвестта и отговорността към гражданите“, коментира Мая Манолова.

 

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Няма такава държава! >> Шефът на БНР заплаши със съд "всички, които се упражняваха върху моето име"

Шефът на БНР вие на умряло, но не казва за телефона; Президентът маркира темата

АЕЖ: Да дадем сигнал - жива верига от Радиото до Телевизионната кула

Лудницата продължава с подгъзуване, компромати, войни....

 

 

 

 


 

 113339