Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Мая Манолова започна...
Мая Манолова започна с горещите въпроси към Фандъкова

Мая Манолова започна с горещите въпроси към Фандъкова



Информационен сайт „ДНЕС“

 

„Благодаря на всички столичани, които се включиха в подписката за моята кандидатура. Виждам, че има енергия и настроение. Паралелно стартира и подписка за моите застъпници. Ще ми трябват 1600 застъпници, които да пазят моите резултати. Благодаря на абсолютно всички. Подкрепата на всички хора е безценна за мен.“, това заяви кандидатът за кмет на София Мая Манолова при старта на кампанията за събиране на подписи в подкрепа за кандидатурата ѝ.

"Започваме неслучайно от Южния парк, защото превръщането на София в чист и зелен град ще е основен приоритет в моята програма. През последните години не е направено почти нищо по този въпрос. Вчера бях в „Обеля“ за поредния проблем с презастрояването. Няма да го допусна това повече да се случва. Мисля, че никой софиянец няма да го допусне вече", категорична беше Манолова.

"Въпросът със замърсяването на София е много сериозен. В тази връзка имам въпроси към г-жа Фандъкова. Защо търгът за сметопочистващите фирми в София се обявява една година по-рано от необходимото и защо все още няма общинска сметопочистваща фирма? Това е поръчка за над 1 млрд. лева и аз нямам обяснение защо тази поръчка се прави сега. Не е изпълнено и обещанието за общинска фирма. Имам своите предположения, но отговорът трябва да дойде от човека, който е открил поръчката - столичният кмет Йорданка Фандъкова", сподели Манолова.

Тя каза, че ще представи програмата си на 17 септември и ще я остави отворена, за да може софиянци да я допълват, да правят предложения и да я преработват.

„Ако искаме да има промяна, ще трябва подкрепа от всички. За да променим модела на управление, ще ми трябва подкрепата на всеки един софиянец. Ясно е, че в предизборната кампания ще има провокации. Те вече са факт и се случват", завърши Манолова.

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Мая Манолова: Гражданите могат и трябва да управляват чрез обществени съвети

Мая Манолова стартира кампанията си в Южния парк

Мая Манолова: Над "Топлофикация-София" има политически чадър

Манолова: Очаквам и тази кампания да бъде за обединение

Фурията Манолова се задава... и нищо няма да я спре!

Мая Манолова най-одобрявана в София, Борисов катастрофира

Страх от различното и силното! >> Мая Манолова: Управляващите се опитват да ме сплашат. Не са познали човека...! Ще направя това, което е най-добре за гражданите!


111908