Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Манолова: Не работя ...
Манолова: Не работя партийно, не работя цветно, аз съм граждански кандидат

Манолова: Не работя партийно, не работя цветно, аз съм граждански кандидатИнформационен сайт "ДНЕС"

 

Днес, гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова бе гост в предаването "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

 

"Да се надяваме, че няма ново посегателство върху предизборната ми шатра. Кампанията е много мръсна и започна много преди старта ѝ. Прави се всичко възможно властта да обясни, че всички сме маскари."

 

"Вече съм подала сигнали за нарязаната шатра. Нормално ли е пред НДК, където са дадени милиони за видеонаблюдение, да не може да се установят нарушителите", попита Манолова.

 

"Очаквам, че искат да ме извадят от равновесие. Заложила съм на позитивна кампания, не се крия зад вандали, платени говорители и медии", каза още тя.

 

По думите ѝ Народното събрание не е намерило време да се занимае с важни за хората закони като този за частния фалит.

 

"Не работя партийно, не работя цветно, аз съм граждански кандидат. Зад мен стоят хора, на които им е писнало да гледат как парите им изтичат. На хората им писна да бъдат управлявани чрез заплахи", каза още Манолова.

 

Тя допълни, че вече е подписала споразумения за качеството на въздуха, за проблемите с презастрояването и уточни, че не е приемала ничия програма, защото е граждански кандидат.

 

"Имам ясна биография. Опитите да вадят лъжи от нея са обречени на провал, защото съм под прожекторите 15 години", коментира кандидатът за кмет на столицата.

 

Манолова заяви, че ще работи в палитра от цветове, ако бъде избрана за кмет. Планира също така създаването на граждански борд за обсъждане на важните за хората теми.

 

"Нищо няма да се решава зад гърба на хората - това е едно от нещата, което ще променя в работата на Столична община. Моята работа е на терен, от човек на човек. Залагам на срещите с хора, слушам ги и това е моят коз. Хората искат промяна. В столицата се случва дефицит на лидерство. Моята кауза е промяна на управлението в София - зелен, съвременен, умен град", завърши Мая Манолова.

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Другари, вие искрено ли искате Мая Манолова ДА спечели...?! Или май по-скоро... - НЕ!

И по доверие Манолова води пред Фандъкова сред столичани

Мая остава фаворит в битката за кмет на София!

ПРОМЯНАТА ИДВА! >> Мая Манолова отново води пред Йорданка Фандъкова

 

 

ФХ

 

114220