Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Манолова: Не съм упъ...
Манолова: Не съм упълномощавала никоя партия да представя гражданската ми кандидатура като междупартийна битка. Аз съм граждански кандидат и водя битката на гражданите!

Манолова: Не съм упълномощавала никоя партия да представя гражданската ми кандидатура като междупартийна битка. Аз съм граждански кандидат и водя битката на гражданите!Информационен сайт „ДНЕС“

 

Гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова изрази своето възмущение по повод на внушенията, които партийни функционери направиха в предаването „Панорама“ по БНТ.

„Днес журналисти поискаха от мен да коментирам внушението на партийни функционери, направени в предаването „Панорама“ в петък вечерта, че не съм независим кандидат-кмет, а партийно оцветен. По този повод заявих: Не съм упълномощавала никоя партия да говори от мое име, нито да представя гражданската ми кандидатура като междупартийна битка. Заявих ясно, че моята битка е срещу начина, по който се управлява столицата. Моята битка е срещу модела на управление. Това беше причината зад мен да застанат граждани, граждански организации, да застанат различни партии. Ако някой иска да води междупартийна битка, между една и друга партия, може би трябва да заложи на своята листа за партийни съветници или да си издигне партиен кандидат. Аз не водя междупартийни битки. Аз водя битката на гражданите срещу начина, по който се управлява столицата и моята кауза е промяна на начина на управление на столицата“, заяви Мая Манолова.

 

Мая Манолова

*************************************************

 

Мая Манолова


.09., благодаря за “независимата” позиция и “независимите” коментари по мой адрес в предаването “Панорама” по БНТ. Забележителен бе хъсът, с който това бе направено. В отсъствието, на който и да е представител на Инициативния комитет, който ме издигна за независим, повтарям, независим кандидат и в който влизат близо 70 души. Готова съм да преглътна всичко по мой адрес, но няма да приема това да става на гърба на български артисти и български граждани, застанали зад моята кандидатура.

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Мая Манолова не принадлежи на нито една партия! ТЯ Е ГРАЖДАНСКИЯТ КАНДИДАТ!

Мая Манолова вади още две „бързи“ поръчки на Фандъкова, този път за 80 млн. лева

Мая Манолова: Искам "похитеният" град София да се върне на гражданите

Мая Манолова: Управлението се е окопало сериозно през последните 14 години, така че подкрепата на всеки един гражданин ще е много важна

Мая Манолова ще се справи с помощта на гражданите в Столичен общински съвет (ВИДЕО)

В София всичко е ясно, но... интересното тепърва предстои

Мая Манолова и ИК внасят подписите за регистрация на местните избори

Мая Манолова пред десни партии: София е в политическо задръстване

Другари, само вие изглежда не разбрахте – Мая Манолова е кандидат на гражданите ! Спрете се...! (ОБНОВЕН)

Фурията Манолова се задава... и нищо няма да я спре!

 

 

 113057