Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Манолова: Очаквам и ...
Манолова: Очаквам и тази кампания да бъде за обединение

Манолова: Очаквам и тази кампания да бъде за обединениеИскам да поздравя всички българи с празника. Показали сме, че когато сме заедно, независимо кой стои срещу нас, можем да го победим, заяви кандидатът за кмет на София Мая Манолова пред журналисти преди регистрацията на кандидатурата й в Общинската избирателна комисия.

Очаквам и тази кампания да бъде за обединение на българските граждани, на столичани, добави тя.

 

На въпрос дали ще възприеме платформата на БСП, Манолова отговори: "Денят на Съединението е ключов и знаков за България. Този акт е плод на една романтична мечта и идеал на българите. Едно доказателство, че когато сме заедно, когато сме обединени успяваме. Мисля, че в нашето съвремие, във времето, в което живеем още повече трябва да се борим за свободата. Трябва да го правим заедно. Днес не е ден, в който да бъдат коментирани партии и няма да го направим".

 

Във връзка с твърденията на премиера Бойко Борисов, че той е сред хората, които най-много са ѝ помагали, Манолова лаконично заяви: "Кампанията предстои. Ще отговаря на абсолютно всеки въпрос на медия".4

 

„Ще приемаме дарения, малки дарения от граждани. Отказваме се да се възползваме от възможността за подкрепа от корпорации и от фирми, ще приемаме единствено и само дарения от граждани, тъй като зад мен като граждански кандидат стоят гражданите, а не олигарси или фирми, ще разчитам на гражданите”, заяви кандидатът за столичен кмет.


Тя посочи, че отдавна е предупредила, че кампанията е мръсна. „Но днес искам да поздравя всички българи с празника. Показали сме, че когато сме заедно независимо кой стои срещу нас, че можем да го победим”, коментира Манолова и все пак изрази надежда за обединение на българските граждани, на столичани и на една „феър плей“ битка за София.

Мая Манолова съобщи, че в събота в Южен парк ще очаква всички, които искат да се включат в кампанията ѝ за кандидат кмет. Подписите ще се събират от 12 часа, а по-късно днес, тя ще обяви на сайта на Инициативния комитет и банковата сметка, чрез която ще се набират дарения.

 

Източник:https://dariknews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Фурията Манолова се задава... и нищо няма да я спре!

И да лаете – керванът ще си върви... и на Мая, и на Слави

Трябва да прогледнем..., вече има защо!

Мая Манолова ще спечели...! Каквото поиска, и когато поиска..., заедно с гражданите!

Доживяхме да се пръкне истински граждански защитник! Майче, да си жива и здрава!

Младите предприемачи застанаха зад Мая Манолова. Омбудсманът внася в НС Проектозаконът за частния фалит.

Алтернативата е сред нас!
Слави Трифонов, Мая Манолова, заедно с гражданите... И НАПРЕД!111821