Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Мария Бакалова комен...
Мария Бакалова коментира учителя си Иван Добчев (ВИДЕО)

Мария Бакалова коментира учителя си Иван Добчев (ВИДЕО)Младата актриса разказа какво е било обучението ѝ при него 

Младият талант Мария Бакалова гостува преди дни в шоуто на Елън Дедженеръс. В предаването тя сподели, че най-голямата ѝ гордост е да бъде символ на надеждата за всеки човек от България и Източна Европа, както и, че мечтите се сбъдват и всичко е възможно.

Самата Мария коментира за "Булеварди" на журналиста Георги Тошев нейния преподавател от НАТФИЗ Иван Добчев. Изказването е отпреди два седмици преди той да каже, че не я подготвил за ролята в "Борат", а за по-възвишени превъплъщения.

"Героите в "Борат" са малко преувеличени. Важно е да изглеждам автентично в този филм. Трябва да зрителят да повярва, че такива хора в реалния свят съществува Образованието, което получих в "Сфумато" в класа на Иван Добчев винаги е било малко отвъд, по-нататък. Повечето от наученото от театъра се опитах да го използвам във филма. Обучението на Добчев ми помогна в това, че в театърът няма втори дубъл. На сцената може да направиш лапсус или да се спънеш. Трябва да реагираш на момента. Системата на Добчев, която се опитах да усвоя в продължения на 4 години, бе много особена. Даже все още не знам дали съм я усвоила", каза младата актриса.

 

 

Припомяме, че интервю на театралния режисьор Иван Добчев, дадено за сайта "Площад Славейков", предизвика бурни обсъждания в социалните мрежи.


Бургазлийката Мария Бакалова, която получи номинация за "Златен глобус" за ролята си в "Борат 2", завършва неговия клас в НАТФИЗ "Кръстьо Сарафов" през 2019 г.

Особено възмущение предизвикаха думите: "Не е неопитна, напротив, с тези неща много бързо се трупа опит." и "Да се слагаш - на мъже или на публиката." В коментар за Ladyzone Добчев потвърди, че е чел интервюто, в което казва всичко това, и застава зад думите си. Той не обича Фейсбук и не знае за реакциите.

За Бакалова казва, че не му е била любимка. "Не съм очаквал друго, ръкопляскам ѝ със снизходителна усмивка."

Известният правозащитник Юлияна Методиева пише: "Вчерашното интервю на рейтингов режисьор е достатъчно скандален повод да преговорим какво е женомразството и има ли то почва у нас."

 

 

Източник: https://fakti.bg/

 

 

 


145359