Гражданско Движение ''ДНЕС''

Анализи, коментари и интервюта

Маските паднаха! Скандална симбиоза в избора на бюро за контрол на СРС! Разследваният Марешки се пъчи с човек от ДАНС, ДПС позорно лъснаха, а БСП мръснишки бламират „свой“!

Маските паднаха! Скандална симбиоза в избора на бюро за контрол на СРС! Разследваният Марешки се пъчи с човек от ДАНС, ДПС позорно лъснаха, а БСП мръснишки бламират „свой“!В парламента предстои избор на председател, заместник председател и членове на Националното бюро за контрол на специалните разузнавателни средства /СРС/

Проверка на АФЕРА установи, че наглостта, безочието и позора на мафията, която ни управлява, тотално лъсна чрез представените кандидатури за гласуване в парламента.

Маските паднаха!

бюро за контрол върху срсЗа председател на Бюрото за контрол на СРС е предложен – забележете! – не от която и да е партия, а ЕДНОЛИЧНО от Волен Сидеров – лицето Огнян Стоичков Янакиев. Под предложението Волен Сидеров се е подписал като падишах, без да бъде упоменато коя партия представлява.

Огнян Янакиев бил депутат от „Атака“, някога си бил адвокат, а от 2013 година бил член на Бюрото за контрол върху СРС.

И сега – особено внимание!

След като мръснишки, отвратително и без никакви сериозни аргументи, а с пасквили, сътворени от ДАНС, от Бюрото за контрол на СРС бе отстранен заместник – председателя на Бюрото Георги Гатев, / който съди държавата в Страсбург/ с една единствена цел – Бюрото да бъде подчинено да не си върши професионално работата, тъй като бъркаше в лайняните задници на ДАНС, МВР и служби, заради погазването на закона при употреба на СРС, и това стана с мълчаливото съгласие, угодничество и СЪУЧАСТИЕ НА ДПС, сега председателят на ДПС Карадайъ предлага на мястото на Георги Гатев – като заместник –председател на Бюрото за контрол върху СРС – лицето Илко Димитров Желязков.

бюро за контрол върху данас

И сега – още повече внимавайте!

Предложеният от ДПС Илко Димитров Желязков е … ДЕЙСТВАЩ ДИРЕКТОР В ДАНС! – Директор на Дирекция „Сигурност и отбранително мобилизационна подготовка“!

Не стига това, ами лицето ДЕЙСТВАЩ ДИРЕКТОР В ДАНС Е И ДЕЙСТВАЩ В МОМЕНТА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СЪВЕТА НА ДИРЕКТОРИТЕ НА ТЕЦ „МАРИЦА ИЗТОК 2“ ЕАД!

Давате ли си сметка за какво става въпрос?!

Слагат в Бюрото за контрол на СРС, което трябва да рови безобразията на ДАНС с подслушванията, в момента действащ директор в ДАНС! Какво прави същият действащ директор в ДАНС като шеф на борда на директорите на търговско дружество като „Марица изток 2“ ЕАД и още ли чакате някой да разследва „мариците“ – това е друг „отделен“ въпрос!

Така мръсотията, скалъпена с Георги Гатев, който не играеше на никого по свирката, лъсна със страховита сила. Бюрото трябваше да бъде смазано, подчинено на Борисов, Пеевски, разбирай Доган, и на Цацаров,  и да служи в угода на безобразията вършени от службите, затваряйки си очите.

С предложението на ДПС лъсна и това, че ДАНС са парцелирани по интереси.

бюро за контрол върху срс

Лъсва и още един ДЕЙСТВАЩ ЮНАК ОТ ДАНС – ТОЗИ ПЪТ ПРЕДЛОЖЕН ОТ РАЗСЛЕДВАНИЯ ЗА ДАЛАВЕРИ ВЕСЕЛИН МАРЕШКИ!

Веселин Марешки предлага за член на Бюрото за контрол върху СРС да стане друг ДЕЙСТВАЩ НАЧАЛНИК В ДАНС – лицето Пламен Колев Иванов, който и в момента е ДЕЙСТВАЩ НАЧАЛНИК ОТДЕЛ В ДАНС „Организация и ръководство на дейността на структурата“.

На това вече му се вика мафия!

Веселин Марешки е разследван и обвиняем, нищо, че е депутат. И същият тоя разследван и обвиняем Марешки предлага действащ началник от ДАНС, от което следва логичния въпрос – как така действащ началник отдел от ДАНС е с политически пристрастия и то към обвиняем и разследван, и още по-логичния риторичен въпрос – как така все нищо не излиза от разследванията по Марешки… Сега ви се изясни, надяваме се, как и КОЙ държи Марешки за топките, че и действащи служители от ДАНС му харизва.

бюро за контрол върху срс

Цветан Цветанов от името на ПГ на ГЕРБ предлага Огнян Атанасов, който е досегашен член на Бюрото за контрол на СРС.

Мръснишката игра на БСП в полза на управляващата СИМБИОЗА.

Филип Попов и Славчо Велков от ПГ на БСП предлагат за член и председател на Бюрото за контрол на СРС Бойко Рашков, който и в момента е председател на Бюрото, и който изнесе в прав текст истината за умишленото унищожаване на Бюрото, както и истината за безобразията, вършени от ДАНС, прокуратура и служби.

И сега – пак внимавайте!

Филип Попов от ПГ на БСП предлага и… втора кандидатура от името на ПГ на БСП – тази на лицето Илия Ангелов Ганев – също досегашен член на Бюрото.

Абсолютно наясно, че в качеството си на уж пишман „опозиция“ БСП прекрасно знаят, че нямат шанс да прокарат и една своя кандидатура, но умишлено размиват избора, предлагайки и втора – освен тази на Бойко Рашков.

Мръснишката игра на БСП е видна и от самолет и е в полза на управляващата СИМБИОЗА, която успя да смачка, принизи и обезсмисли Бюрото за контрол върху СРС.

Така, на практика, НОВОТО БЮРО ще бъде придатък на безобразията, вършени от службите, с благословията на Бойко Борисов, Пеевски/Доган/ и Цацаров.

И разследван и обвиняем, както и ДПС, разбирай Пеевски, си слагат действащи началници от ДАНС, които утре в качеството си на членове на Бюрото за контрол на СРС ще трябва да „разследват“ зулумите на същата ДАНС с незаконното подслушване и следене.

Нали се сещате какъв ще бъде резултата? Нула.

Управлява ви мафия. В държава – кочина.

 

Източник: http://afera.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

В търсена на място под слънцето* >> И Марешки скочи срещу Каракачанов

Комично* >> Марешки за горивата: Аз ви казах, че картелът ще вдигне цените

Слугата на Бойко търси топло местенце* >> Марешки: Черната овца Валери Симеонов трябва да напусне кабинета

Марешки ще е поредният препран мафиот-политик

Веселин Марешки – новото зайче от ръкава на Борисов, лутащо се между бензина, лекарствата и лъжите


80710