Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Мазна алчност! >> Те...
Мазна алчност! >> Терасите на Каракачанов се оказаха пет – три от тях остъклени

Мазна алчност! >> Терасите на Каракачанов се оказаха пет – три от тях остъклениДве открити и три закрити тераси притежава вицепремиерът Красимир Каракачанов, като не е ясно дали закритите тераси са законни. Това показва огледа на луксозния му мезонет на ул. Осогово в Google Street View 3D. Така политикът от ВМРО може да се окаже с най-големите недекларирани тераси, като задмине дори шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев и неговия заместник Антон Славчев.

Меракът за остъкляването на балконите и разширяване на жилищната площ е изконно българско въжделение и не е подминало имотите на патриота Красимир Каракачанов, известен още като Агент “Иван” на ДС. Както разкри Биволъ, той е придобил през 2017 г. мезонет на ул. Осогово 55 с обща площ 210 кв.м. само за 243 048 лв, което прави под 600 евро на кв.м. Към мезонета обаче има и тераси с обща площ 117.32, които той не е декларирал.

Благодарим Ви, че четете Биволъ.

Подкрепете нашите разследвания и нашите автори

е вижда, че терасите са пет на брой. Три от тях са към долната част на апартамента и две към горната. Две тераси са открити и гледат към улицата (тераси 4 и 5). Към задния двор гледа най-голямата тераса 1, а освен нея има и странична тераса 2. И двете са остъклени и със солиден покрив. Тераса 3 е малка и е към горната част на мезонета откъм двора.

 

Преди няколко дни самият Каракачанов каза по повод на Апартаментгейт по Нова Телевизия буквално следното: На мен не ми се занимава с мерене на тераси, балкони, мазета.

В случая обаче измерването трябва да бъде извършено от ДНСК и да се установи дали покритите тераси на вицепремиера имат нужните строителни книжа. Занижената цена на апартамента и липсата на терасите в декларацията на Каракачанов пък са от компетентността на КПКОНПИ, чиито шефове имат също проблеми с деклариране на тераси и апартаменти на занижени цени.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://bivol.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

И Каракачанов с мезонет за 400 евро на кв.м и недекларирана тераса 117 кв.м!!! Лаком агент Иван задмина по алчност всичките министри

ВИЖТЕ ТУК >> ПОСЛЕДНИ РАЗКРИТИЯ ПО "АПАРТАМЕНТГЕЙТ" И ДРУГИТЕ СКАНДАЛИ НА ГОДИНАТА! (ОБНОВЯВА СЕ)

Празноглавие! ... А "Имотгейт" на агент Иван (Кр.Кр.)!? >> Каракачанов: ”Апартаментгейт” е заради битката за главен прокурор

ВИЖТЕ ТУК >> Министрите на Бойко: Алчни и с имотна стръв като акулите... от филма „Челюсти“ >>

Имотните далавери оплитат цялата власт! >> За апартаментите на ГЕРБ разбрахме, а за имотите на Каракачанов – кога?

Лидерът на "Възраждане" обвини Каракачанов в имотни измами (СНИМКИ)*

 


 


96987