Гражданско Движение ''ДНЕС''

Свят

Начало / Актуално - Свят / Медведев доволен: „Е...
Медведев доволен: „Единна Русия“ остава водеща политическа сила

Медведев доволен: „Единна Русия“ остава водеща политическа силаПремиерът на Руската федерация и председател на партията „Единна Русия“ Дмитрий Медведев е доволен, че според предварителните резултати от единния ден на гласуване партията запазва водещата си позиция, цитира думите му TACC.

"Крайните резултати все още се оформят. Всички избирателни секции вече са затворени. Броенето на гласовете е започнало, но имайки предвид информацията, която идва от Далечния Изток, от Сибир, както и от екзитполовете, можем да кажем, че партията "Единна Русия" „Тя запазва лидерските си позиции и остава водещата политическа сила в страната ни“, каза Медведев по време на видеоконференция с представители на регионалните клонове на партията, предаде "Фокус".

Той отбеляза, че „гражданите на страната подкрепяха партийните кандидати за различни позиции и онези, на които партията е помагала и подкрепяла“.

Председателят на партията благодари на всички руснаци, че дойдоха до урните. "Гласуването днес на всички нива се проведе във всички субекти на федерацията - в 85 руски федерални формирования.

„Много благодаря на гражданите на страната ни, на избирателите, които днес, в почивен ден, при хубаво време в различните субекти на федерацията, дойдоха и дадоха своите гласове за различни кандидати за различни длъжности“, заяви ръководителят на кабинета. Той също така искрено благодари на „всички, които гласуваха за представителите на „Единна Русия“. „Ние наистина оценяваме факта, че поддържате подкрепа на нашата партия, това е гаранция, че в бъдеще ще взимаме правилните решения “, обърна се Медведев към руснаците.

 

Източник: https://www.24chasa.bg/

 

 


112018