Гражданско Движение ''ДНЕС''

Свят

Начало / Актуално - Свят / Мелания Тръмп с нега...
Мелания Тръмп с негативен тест, синът й Барън също бил заразен

Мелания Тръмп с негативен тест, синът й Барън също бил заразенПървата дама на САЩ Мелания Тръмп е с негативен резултат при тест за коронавирус, обяви тя на сайта на Белия дом. 

 

Щастлива съм да съобщя, че при тестване дадох негативен резултат. Надявам се да се завърна към ангажиментите си възможно най-скоро. Искам хората да знаят, че разбирам какъв късмет сме извадили, получавайки помощта, която ни беше оказана. Ако сте болни или имате любим човек, който е болен – мислите ми са с вас. Моля се за страната ни и за всеки, борещ се с COVID-19 или друга болест, написа Мелания Тръмп. 

Тя информира, че 14-годишният й син Барън също е дал положителен тест, след като двамата му родители се заразиха. Той не е имал симптоми и вече също е с негативни резултати.

Президентът Доналд Тръмп обяви на 2 октомври, че той и Мелания са дали положителни резултати за коронавируса, припомня БТА. Държавният глава вече не може активно да разпространява Ковид-19 и може да присъства на публични събития, каза днес главният американски експерт по заразни болести Антъни Фаучи в телевизионно интервю, цитирано от Ройтерс.

 

Източник: https://offnews.bg/

 

 

 138860