Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Милиони българи в чу...
Милиони българи в чужбина плакаха със Слави

Милиони българи в чужбина плакаха със СлавиКоментар на "ДНЕС"

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ВИДЕОЗАПИСИ ОТ СЪБИТИЕТО ТУК!

Милиони българи в чужбина плакаха със Слави Хиляди българи се събраха на Орлов мост, за да видят своя любимец Слави Трифонов и Ку-Ку бенд на живо. Те бяха дошли от цялата страта, но и от всички краища на Европа. Автобуси от Сърбия, Гърция, Македония, Румъния, дори от Германия и далечна Франция пристигнаха в деня на събитието.

 

Митинг- концертът на Слави Трифонов събра десетки хиляди на Орлов мост

Милиони българи по целия свят обаче не можаха да се приберат у дома за митинга. Те копнееха да станат част от духа на промяната макар и отдалече и подкрепяха Слави и Инициативния комитет. 

Сайтът и фейсбук страницата на Движение "ДНЕС" обаче направиха всичко възможно, за да пренесат духа на целия митинг-концерт на Слави и посланията на екипа на "Шоуто" по целия свят. 

"Гледахме и ние, българите в Англия част от концерта, благодарение на усилията на сайта Движение Днес, за което им благодаря. Всички видяхте, че българина, когато се намери някой да докосне сърцето и душата му, може да премести и планина. Браво българи, гордеем се с Вас. Беше неповторимо и много вълнуващо", пише Нели Христова

На фейсбук страницата на Движението пристигат десетки съобщения от развълнувани българи от целия свят, които споделят, че на Химна на България са пяли и плакали със Слави, защото макар и далече от дома българщината никога няма да умре и той е успял да докосне сърцата им. 

https://www.facebook.com/DvijenieDNES/

Митинг-концертът събра над 100 хиляди на Орлов мост

 

 


18523