Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Мис Плеймейт се сдоб...
Мис Плеймейт се сдоби с розов джип (СНИМКИ)

Мис Плеймейт се сдоби с розов джип (СНИМКИ)Михаела Тодорова заприлича на истинска кукла Барби

 

Мис Плеймейт 2019 се похвали с автомобил, считан за идеалната дамска кола в Щатите - Mercedes G 500 4x42

Михаела Тодорова не веднъж е споделяла, че любимият и цвят е розовият и явно именно за това е взела решението да "напудри" новия звяр в гаража си именно в този нюанс.

Титулованата блондинка не пропусна да застане пред камерата, позирайки гордо до джипа и очаквано, избра тоалет, който да подчертава розовите тонове.

Автомобилът е качен върху 24-инчови розови джанти, върху които са монтирани офроуд гуми. Явно госпожицата иска да гледа много отвисоко останалите участници в движението или има сериозни намерения да се впусне в приключения по тежки терени, пише trafficnews.bg.

За сбъдването на розовите си сънища, носителката на титлата Мис Плеймейт 2019 навярно е платила сериозна сума, но не е изключено и колата да е подарък от обожател на Михаела, а те не са никак малко.

Една от най-апетитните мадами в родния хайлайф трудно прие кончината на бизнесмена Христо Сираков. "Не искам да възприема,че това се случва... ти беше най-истинския човек,който познавам! Благодаря ти за всички прекрасни спомени с теб! Липсваш ми и много те обичам !", написа тя в мрежата.

 

 

Източник: https://fakti.bg/

 

 

 
138865