Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Младежи от ГЕРБ, сто...
Младежи от ГЕРБ, стойте на пост...! Но не чакайте напразно пост

Младежи от ГЕРБ, стойте на пост...! Но не чакайте напразно постКоментар на Бойко Бонев

Информационен сайт „ДНЕС“

 

Путин забранил водката в Русия, двама пенсионери коментират злочестата съдба която чака нацията. Единият казва: "Това до нищо добро няма да доведе“, другият отвръща – „Е, ние нашето сме си го взели, за младите ми е жал...“

Ето за това ми е думата! Жал ми е за младите, защото някак си, незаслужено, направо безотговорно ги отстрани държавата от социалния ни и икономически живот, особено през последните десет години. Без грижа, без инвестиции за развитието им, без грам съпричастност, освен на книга... Резултатът: Терминал 2 и бегом навън!

На 49 години съм, и не искам да звуча като архаичен чичко, но помня какво направиха младите от по-скорошните поколения. Те извършиха сексуалната революция през 60-те, събориха Берлинската стена, у нас основно младите катурнаха комунизма, запалиха партийния дом, излязоха на първия свободен митинг през 1989, скандираха и искаха оставка за провалените комунисти през 1997.

Тези бунтари днес ги няма..., не успяха да заразят идните поколения с яростна непримиримост и готовност на всеки от нас да се бори за тържествуването на правдата и справедливостта. С огромна съпричастност си спомням за българския фотограф и алпинист Пламен Горанов, който се самозапали в знак на протест срещу безумията в държавата. Този млад човек беше смел застъпник за гражданските права на хората... Няма го вече. И никой след него не пое щафетата в борбата с порочната власт.

 

 

Каква е картината обаче днес. Всеки я знае, но все пак има немалко младежи, които не живеят, а преживяват. Ден за ден. Те са мнозинството и чакат нещо да се промени..., да стане някак си от само себе си.

Другата, по-малката част от младите са все едно омаяни от премиера наш, който с джипката си слиза при народа..., за "да се погрижи за нацията“. Една шепа младежи, разбира се чакат Вожда да им пусне трохи от баницата. За тях е изключително важно да се докопат до далаверата, за да да смучат от проекти, програми, фондове... Конкретно имам предвид представители на младежката структура на ГЕРБ. 

 

Местните избори наближават. По дългогодишна традиция преди всеки вот #МГЕРБ запазва първото място за регистрация на ПП ГЕРБ в ЦИК

 

Млади, симпатични хора, които вместо да помислят сериозно за бъдещето, за децата си, че те един ден ще плащат грешките им, се залагат в очакване на далаверата и благините, идващи от техния кумир. Но тя далаверата няма да е вечна, мили момчета и момичета. Всяко нещо си има край, както пее Слави Трифонов в една своя песен.

Разбирам ви. Блазните се от сладките постове, от привилегиите, които по заслуги, не за друго да заемете в партия ГЕРБ.

Мили мои, надежда всяка тука оставете: Преди вас има други по-заслужили – деца на прокурори, съдии, депутати, министри, зам.-министри, мафиоти... Ето пример как се случват нещата.

Ако майка ви е била зам.-кмет на София, а баща ви знатен конституционен съдия – добре, чакайте си реда. Ще има и за вас. Но, ако мислите, че като дежурите ей така, за да регистрирате любимата си партия първа за изборната надпревара, и началниците от ГЕРБ ще ви вземат под топлото си икономическо крило – дълбоко грешите.

Защото за Борисов отдавна е ясно - огражда се само с хора, от които може да се възползва, а в последствие да ги употреби и изхвърли... Дори и да са на ключови позиции.

Така че, драги наши младежи, дори и да остареете пред ЦИК, само ще сте си загубили времето. Не е дошъл и никога няма да дойде вашият ред при ГЕРБ... Има много, много други знатни младежи преди вас! От татковците – старейшини и от жените – майки на ГЕРБ...!

А времето е ценно и не прощава никому... Затова мислете, докато бдите на пост...

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Има ли надежда за младите в България, или интересът на властта е да ги няма в родината?

Продължаваме да горим... от бедност и отчаяние. Достатъчно!

Грандиозен "успех" на гербаджиите: 15 000 самоубийства за периода на управлението им

От какво се страхува властта?* >> Грамадата пред варненското кметство изчезна часове, след като беше издигната

По селата сме забравени... и от управници, и от Бога

Изчезваме с бързи темпове!

Съвременните скайп деца, деца на държавата мащеха

На Запад е трудно, но в България се задушавам (ОБНОВЕН)

Геноцидът на българското село – от комунистите до псевдодемократите

Останахме без всякаква надежда

ТУК животът ни идва в повече! (ОБНОВЕН)

Бойко – премиерът, който изгони народа си (Обновен)

 

Related image Related image 

Related image Image result for crowd

Пожарът на Партийния дом на 26 август 1990 г., остава една от най-големите мръсни тайни на прехода

 

Image result for album cover 

18.XI.1989: Първият свободен митинг призова "Стига диктатура, искаме свобода и демокрация!"

 

 


 

 

110855