Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Мъжът на Гала си хва...
Мъжът на Гала си хвана любовница

Мъжът на Гала си хвана любовницаПървият съпруг на Гала е успял да я прежали и отскоро бил лудо влюбен в блондинка на неговата възраст. Бизнесменът Косьо Будев, който е баща на единствената дъщеря на тв звездата, вече живеел на семейни начала с новата си изгора.

Двамата обитавали луксозното му столично имение, което откривало гледка към полите на Витоша. Къщата разполагала с открит плувен басейн с почти олимпийски размери, кът за барбекю и просторна градина, на които се любувала новата стопанка на дома и сърцето на Будев. Самата Гала тайно се пукала по шевовете от яд, че бившият ѝ мъж, когато тя зарязала точно в момента, в който бизнесът му зациклил и той започнал главоломно да губи пари, си стъпил на краката и вдигнал във висините стандарта си на живот. В същото време тя била принудена да изплаща огромен жилищен кредит, защото настоящият ѝ мъж Стефан не вадел кой знае какви пари от бизнеса си за производство на мед и участието си като ководещ в нейното предаване. Пътят ѝ към Косьо обаче бил затворен, а обиденият бизнесмен дори не ѝ говорил с години. Продумали си единствено заради абитуриентския бал на щерка им Мари, за да не ѝ развалят празника.

В началото на 90-те Константин Будев бил щастливо женен за журналистка, но в момента, в който пътищата им с Гала се пресекли, драмите за него започнали. Не я спрял фактът, че той вече имал дете от друга жена. Гала доказала, че минава през трупове, за да постигне намеренията си, и само с един замах първо го развела, а после му родила дъщеричка – Мари. В момента, в който клетият бизнесмен фалирал, станал безинтересен за телевизионерката и тя дори го обвини в психически тормоз. „Той успяваше да ми вмени чувство за вина, прекрасно го правеше и доскоро. Че му причинявам това, че ще нараня много хора, че детето не може да понесе раздялата ни“, ожали се тогава Гала. За да изчисти името си, бившият ѝ мъж разкри, че тя е имала връзка с настоящия си приятел Стефан още докато са били заедно и дори ги е хващал заедно. Прехвърляйки се в постелята му, водещата постъпила по сходен начин, както при казуса с Косьо. Стефан също имал жена и бебе пеленаче, но Гала успяла да го разведе и да го принуди да загърби бащинския си дълг само за няколко седмици.

 

Източник: http://pik.bg