Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / На бесилото!* >> 658...
На бесилото!* >> 6587-ият заловен без книжка уби дете и бременна с близнаци (Обзор)

На бесилото!* >> 6587-ият заловен без книжка уби дете и бременна с близнаци (Обзор)Движение „ДНЕС“: ЖЕРТВИ ...НА МВР, КОЯТО СИ ВЪРШИ ДОБРЕ РАБОТАТА

Кръв продължава да се лее по пътищата денонощно. Мрем като мухи. От началото на годината повече от 460 души ги няма....

Бременна жена с близнаци и 2 –годишното и дете са поредните жертви. Возил ги шофьор без книжка по разнебитен път в Северозапада. Миналата седмица – велосипедист загуби живота си, защото бе пометен от дрогиран човек, които си фучи 8 години без книжка. 

Мрачна, черна, ужасяваща картинка в държава, където МВР твърди, че си върши работата. Където, борбата срещу престъпниците на пътя се води, като се създават от нови и нови ОРГАНИ. Където санкциите за заловен да кара без книжка са сваляне на номерата на колата от 6 до 12 месеца ....

Всички ние сме потенциални жертви..Следващите жертви на неработещата държава.


ВИЖТЕ ОЩЕ:

Държавата, която само брои жертвите

Сега, който иска да съди дъжда!

 

2 дни по-рано полицаи проверили 35-годишния мъж, бил с крадена кола

От началото на годината хващат средно по 770 души без свидетелство за управление

6587-ият заловен да кара без книжка уби бременната си с близнаци жена и 2-годишната им дъщеря при удар в дърво на пътя между Бяла Слатина и с. Попица. 35-годишният мъж нямал книжка и карал краден фолксваген.

Само преди 2 дни полицаи спрели Камен и установили, че колата е обявена за издирване в Швеция. При проверката фолксвагенът бил с транзитни номера в Бяла Слатина. Шофьорът обаче не бил санкциониран.

Той е 6587-ият заловен да кара без шофьорска книжка от началото на годината. На месец органите на Пътна полиция засичат средно по 770 водачи без свидетелство за управление. Причините са различни - някои никога не са имали книжка, други са останали без нея заради нарушения или неплатени в срок глоби. На трети са изтекли, а има и случаи на каращи без “Гражданска отговорност”, когато книжката е невалидна. В такива случаи санкциите са сваляне на номерата за лична кола от 6 до 12 месеца и спиране от движение за месец на чужда.

Предполага се, че мъжът, който уби бременната си жена и 2-годишното си дете  е карал с висока скорост по разнебитения път и на завой загубил контрол.

На място издъхнало детенцето, което било в скута на майка си на предната седалка. По-късно в болницата в Бяла Слатина починала и 22-годишната майка, а лекарите установили, че тя е била бременна с близнаци. Шофьорът Камен А. е с множество травми.

Камен е известен в циганската махала на Бяла Слатина като собственик на два буса, с които превозва нелегално дърва за огрев. Преди време бил засечен от патрул с незаконни дърва в един от бусовете. Съставили му актове и му взели книжката.

Само преди два дни полицаи спрели бракониера с фолксвагена с транзитни номера в Бяла Слатина. Оказало се, че колата е обявена за крадена в Швеция и се издирва. Проверката станала пред очите на десетки сеирджии, за които било голяма изненада, че нито циганинът, нито колата били задържани. Ден по-късно вече карал колата с монтански номера, твърдят очевидци. Според тях той успял да си направи и фалшива регистрация на фолксвагена в т. нар. частен КАТ в Бяла Слатина, който се намирал на ул. “Латинка” в циганската махала. Хората в Бяла Слатина твърдят, че там ромите правели фалшиви документи, които трудно се разпознавали. Според местните фалшификаторите имат полицейски чадър.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник:https://www.24chasa.bg/

 

"ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Милиарди за пътища - стотици загиват по тях

Дойде време и да ни опикаят

СОДОМ И ГОМОР В БЪЛГАРИЯ

Наводнение от ново поколение

Медиен зверилник!

ДИАГНОЗА "ИЗНЕНАДА"

Държава ли? Спасявай се сам!

БЪДЕТЕ ПРОКЛЕТИ, ВИЕ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ!

ТРАГЕДИИТЕ, ПОКОСИЛИ БЪЛГАРИЯ. НИКОЙ И НИКОГА НЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ...?!? ЗАЩО...?

Катастрофирала държава 

Не е война по пътищата, а клане

 


76298