Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / На форума с Цветанов...
На форума с Цветанов в САЩ ще има още 17 999 делегати, много са студенти

На форума с Цветанов в САЩ ще има още 17 999 делегати, много са студентиНа ежегодната конференция на Американско-израелския комитет по обществени въпроси (AIPAC), на която се похвали, че ще присъства Цветан Цветанов, ще има още 17 999 делегати от цял свят. Сред тях има много студенти от 50 страни. Това показа проверка на Фрог нюз. Заради многохилядното участие, мястото където ще се проведе събитието наподобява голям стадион.

Записванията за въпросния форум са започнали още от март 2018 година. През този период организаторите са подканяли хората да се влючат като участници . В програмата не открихме никъде Цветан Цветанов да е споменат като лектор. Преди няколко часа той побърза да се похвали във фейсбук, че вече е кацнал във Вашингтон за конференцията и  подчерта, че щял да говори пред Международния форум за сигурност. Този факт, обаче никъде не е отбелязан в програмата на събитието. Припомняме ви, че най-голямата дъщеря на Цветанов работи в Световната банка при Кристалина Георгиева.  Любопитното е, че веднага щом завърши бакалаварската си степен, тя бе назначена.

 

По всичко личи, че в момента пиарите на Цецо са решили да чистят имиджа му, след скандала с придобиването на  тузарския му апартамент на ул. „Латинка“ в столицата за смешно ниска цена. Докато кумицата на Цветанов и правосъдният министър Цецка Цачева подават оставки заради същите имотни придобивки, Цветанов реши  да се хвали с посещението си отвъд океана, вярвайки, че по този начин ще замаже грандиозния скандал и хората ще забравят за неговото слабо място-апартаментите.    

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: https://frognews.bg/novini/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Жертвата на една Цецка не стига! Цветанов & Борисов пазят властта!

Цецка Цачева подава оставка заради евтиния апартамент

Борисов прие оставката на Цецка Цачева


93897