Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / На инструктаж >> Цац...
На инструктаж >> Цацаров, Гешев и шефовете на всички спецслужби са в САЩ

На инструктаж >> Цацаров, Гешев и шефовете на всички спецслужби са в САЩГлавният прокурор Сотир Цацаров и заместникът му Иван Гешев са на посещение в САЩ. Визитата е по покана на американската страна за периода 14-17 октомври. Това съобщиха от пресцентъра на прокуратурата. В посещението, освен главният прокурор и заместник-главният прокурор, участват още председателят на Държавна агенция „Национална сигурност“ Димитър Георгиев, председателят на Държавна агенция „Разузнаване“ Атанас Атанасов и изпълняващият длъжността директор на Служба „Военна информация“ Велко Атанасов, уточняват от прокуратурата.

В работната програма са включени срещи във Федералното бюро за разследване, Съвета за национална сигурност към Белия дом, както и в други правоохранителни органи във Вашингтон.

Основна тема на разговорите е сътрудничеството между правоохранителните органи на САЩ и България, обменът на информация, противодействието на корупцията и организираната престъпност, прането на пари, както и действията в защита на националната сигурност.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: http://glasove.com/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Прокуратурата призна за тайната визита в САЩ на Цацаров и , но след дъжд качулка

Супертайно посещение на Цацаров и  в САЩ, причините засекретени

БХК за : Некачествена процедура, некачествен кандидат

 

 


114809