Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / На нож! >> ДПС гневн...
На нож! >> ДПС гневни на ГЕРБ: Участник в срещата при премиера го е подвел жестоко с лъжи за нас!

На нож! >> ДПС гневни на ГЕРБ: Участник в срещата при премиера го е подвел жестоко с лъжи за нас!ДПС продължава да стои на досегашната си позиция за Изборния кодекс, в частност за преференциите и не възнамерява да променя гласуването си по време на обсъждането на новите стари текстове, внесени вече от ГЕРБ. 

"За нас не е характерна тази рязка чупка в кръста, за да се смени посоката на играта в последния момент", коментира последните движения на ГЕРБ зам.-председателят на парламентарната група Хамид Хамид пред Канал3. 

"Приемаме спокойно последните събития. Нищо извънредно не се е случило. Свикнали сме на завъртулките на ГЕРБ", добави още Хамид, който е член и на правната комисия. Той обясни, че не е имало никакви договорки с никого от ГЕРБ. 

Единствено от Движението били помолени от управляващата партия да помогнат за регистрацията, за да започне пленарното заседание, а от ДПС помолили да се приеме машинното гласуване. 

"Нищо друго. И тук не прави чест да лъжат по наш адрес. Някой от участниците в срещата при премиера го е подвел жестоко", коментира още Хамид. 

"Нямаме намерение да напускаме парламента. Преговаряме с НАСА направо да напуснем планетата", иронизира още депутатът от ДПС решението на социалистите да бойкотират дейността на Народното събрание.

 

*Заглавието е променено от редакцията

Източник: http://epicenter.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Проф. Маринов: Крахът предстои! ГЕРБ, БСП и ДПС са в трагичен любовно-политически триъгълник. Всякакъв успех-невъзможен!

Спасителят в поредна битка за възстановяване на правдата: >> Борисов се намеси! Преференциите остават! Почва процедура за избор на нова ЦИК! (ВИДЕО)

Томислав Дончев: Факт е, че получаваме подкрепа от ДПС

Слави за изборните промени: Явно един гологлав шоумен може да застрашава демокрацията, а политическото статукво – не може да я застрашава! Спете спокойно деца....
90338