Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / На живо: Борисов се ...
На живо: Борисов се среща с фенове на

На живо: Борисов се среща с фенове на "Левски" + ВИДЕО от срещата!От страна на "Националния клуб на привържениците на Левски" на срещата дойдоха Степан Хиндлиян и членът на УС Димитър Костадинов. Тръст "Синя България" е представен от председателя Даниел Стрезов. "Ултрас Левски" е представлява от председателя Адриан Петров, а сдружение "Сини сърца" - от председателя Илия Христов.

„Не сме тук, за да защитаваме корпоративни, частни интереси, лицензи и не ни интересува Закона за хазарта. Това, което нас ни интересува, е единствено и само какво се случва с „Левски", какви са вашите виждания и как ще я караме оттук нататък", заяви Степан Хиндлиян, председател на Националния клуб на привържениците на Левски, цитиран от правителствения пресцентър.

„Аз също съм левскар. Но вие сте тези, които обвързахте двете теми. ФК „Левски" е нещо, което го има, ще го има и пак ще го има. Ако искате да го има този футболен клуб, във вида, в който вие си го представяте, акциите трябва да са си при вас. И да си държите управлението на клуба", е заявил Борисов по време на срещата.

В разговора участват също министърът на финансите Владислав Горанов и министърът на младежта и спорта Красен Кралев.

Пресцентърът на МС разпространи до медиите видео от срещата в кабинета на Борисов:

 

"Първо, много е важно да се знае, че ние не сме тук, за да защитаваме корпоративни, частни интереси, лицензи... и не ни интересува Закона за хазарта", започва разговора Степан Хиндлиян.

 

  

 

Източник:https://m.offnews.bg/

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

Диагноза: Държавна хазартната зависимост

Васил Божков: Група некомпетентни политици показват незачитане или непознаване на Конституцията

След Баневи, Арабаджиеви..., Ц. Василев: Най-богатият срещу властта! >> Васил Божков към феновете на Левски: Борисов не ми вдига, идете му на гости 5000-10 000

Какво поиска Васил Божков от феновете на "Левски"

Еврофутбол на Черепа подава нечетливи годишни отчети, а агенцията по вписванията ги одобрява в нарушение на закона

Цветомир Найденов: Ние сме първите, които се осмелиха да се опълчат на Васил Божков за 30 години

 120599