Гражданско Движение ''ДНЕС''

Новини от „ДНЕС“

Начало / Актуално - Новини от „ДНЕС“ / НА ЖИВО: Ще бъде ли ...
НА ЖИВО: Ще бъде ли вторият концерт на Слави в

НА ЖИВО: Ще бъде ли вторият концерт на Слави в "Арена Армеец" по-добър от първия?Поради ремонтни дейности в близост до зала "Арена Армеец", препоръчваме паркиране в по-отдалечени зони, както и използване на градски транспорт!

Днес, 17 юни, в 20:00 часа предстои вторият концерт на Слави Трифонов в зала „Арена Армеец” в София. Слави прави нещо, което досега в България не е правено – три участия в три поредни дни на едно и също място. За шоуто помага и участието на балет „Магаданс“, Ансамбълът по художествена гимнастика, който спечели бронз на Олимпиадата в Рио, Ансамбъл „Филип Кутев“, Хорова формация „Фортисимо“, Крисия, Хасан и Ибрахим, Гъмзата Брас Шоу.

На Facebook страницата на Actualno.com излъчихме атмосфера от откриването (ВИДЕО) на самия концерт и от едно от изпълненията (ВИДЕО). Отзивите, особено на българи от чужбина, бяха много възторжени. "Привет от Торонто, благодаря за удоволствието, разплакахте ме", коментира Мария Танева. "Дали пък нещо не може да ни обедини", добавя Пепа Канова. "За пореден път им скри шапките, само той може да пълни зали и стадиони дни наред!!! Браво Слави", каза Галя Спасова.

НА ЖИВО - АТМОСФЕРА ПРЕДИ КОНЦЕРТА НА СЛАВИ ОТ "АРЕНА АРМЕЕЦ"

photo of НА ЖИВО - атмосфера преди концерта на Слави от

СЛАВИ ТРИФОНОВ ЗАГОВОРИ ЗА РЕВОЛЮЦИЯ

photo of Слави Трифонов заговори за революция

В днешния дъждовен ден може би настроението пред "Арена Армеец" няма да е чак толкова слънчево, но към 19:00 часа ще разберем със сигурност – от живото включване на Actualno.com, което можете да видите на Facebook страницата ни.

РЕДАКТОР: ИВАЙЛО АЧЕВ

Прочети още : https://www.actualno.com/showbusiness/na-jivo-shte-byde-li-vtorijat-koncert-na-slavi-v-arena-armeec-po-dobyr-ot-pyrvija-news_617447.html
© Actualno.com

 

***

Над 15 000 души на концерта на Слави Трифонов

Ансамбълът по художествена гимнастика, носител на бронзов медал в Рио беше част от шоуто

ВИДЕО

Днес беше първият от трите концерта на Слави Трифонов и музикантите от „Ку-ку бенд” в зала "Арена Армеец". Повече от 15 000 души се събраха, за да чуят на живо част от любимите си песни.

Ансамбълът по художествена гимнастика, носител на бронзов медал в Рио, и солистите на ансамбъл "Филип Кутев" са само част от участниците в шоуто.

Слави Трифонов и екипа му се надяват зрителите да разберат посланието на концерт-спектакъла: "Има такъв народ".

Източник: http://btvnovinite.bg/

***