Гражданско Движение ''ДНЕС''

Новини от „ДНЕС“

Начало / Актуално - Новини от „ДНЕС“ / НА ЖИВО - атмосфера ...
НА ЖИВО - атмосфера преди концерта на Слави от

НА ЖИВО - атмосфера преди концерта на Слави от "Арена Армеец"Поради ремонтни дейности в близост до зала "Арена Армеец", препоръчваме паркиране в по-отдалечени зони, както и използване на градски транспорт!

Преди първия от концертите на Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" в "Арена Армеец", Actualno.com ще ви направи съпричастни с атмосферата около и в залата. Гледайте прякото ни включване след 18:00 часа във Facebook страницата ни преди началото на спектакъла "Има такъв народ".

В него освен Слави Трифонов и "Ку-ку бенд", участие ще вземат балет „Магаданс“, Ансамбълът по художествена гимнастика, който спечели бронз на Олимпиадата в Рио, Ансамбъл „Филип Кутев“, Хорова формация „Фортисимо“, Крисия, Хасан и Ибрахим, Гъмзата Брас Шоу, танцови и хорови формации.

Дни преди концертите от "Шоуто на Слави" разпространиха предварителна информация, която е важна за всички, присъстващи на събитието.

1. Вратите на зала "Арена Армеец" ще бъдат отворени 2 часа преди началото на концерта – в 18:00 часа!

2. Всички лица до 18-годишна възраст влизат с придружител и попълнена и подписана от него декларация. Декларацията може да подготвите предварително, като я свалите от тук или може да я получите на място от пунктове до касата и пред Сектор В. Не е необходима нотариална заверка! Декларацията се попълва преди пристигане в Зоната за сигурност.

3. Деца под 7 години влизат без билет (ако не заемат седящо място), с копие на Акт за раждане и с придружител. Деца от 7 до 14 години влизат с билет, с копие на Акт за раждане и с придружител. Деца от 14 до 18 години влизат с билет, с лична карта и с придружител.

4. На концерта няма да бъдат допускани въоръжени лица и лица, под въздействието на алкохол, наркотични и други упойващи вещества.

5. Не се допуска внасянето на храна и течности. В залата има места, откъдето може да се закупят напитки.

6. Не се допускат флакони под налягане и предмети с дължина над 60 сантиметра. Не може да се внасят парфюми и дезодоранти.

7. Не могат да бъдат внасяни чадъри. Ако вали дъжд, препоръчва се да носите дъждобрани.

8. Няма да бъдат допускани лица, носещи обемисти пакети или багаж.

9. Няма да бъдат допускани лица с професионални фотоапарати.

10. При подход към зоната за влизане, молим да приготвите своите билети и декларациите за непълнолетни лица. Хора, носещи обемисти пакети или багаж, няма да бъдат допускани.

11. Поради ремонтни дейности в близост до залата, препоръчва се паркиране в по-отдалечени зони, както и използване на градски транспорт!

И един финален съвет от Слави Трифонов - Бъдете навреме пред залата! Пазете билета си до приключване на концерта!

 

РЕДАКТОР: РУМЕН СКРИНСКИ

 

Източник: https://www.actualno.com/