Гражданско Движение ''ДНЕС''

Актуално

Начало / Актуално - Актуално / Наглост без граници!...
Наглост без граници! Окончателно: Управлението - вредно за всички!

Наглост без граници! Окончателно: Управлението - вредно за всички!Манол Николов 


Парламент - полупразен, почти не работи, а вие продължавате да сте все така  нагло безсрамни! Като е пълен, то е защото се приема нещо важно..., но не за народа, а за вас - политическата паплач! За джобовете ви, за властта и комфорта ви.  

Всеобщо е недоверието и неодобрението! А вие продължавате да не зачитате, нито гласа, нито  волята на народа. Така както не зачетохте и не се посвенихте да сгазите референдума, организиран от Слави Трифонов и подкрепен от 3 млн. българи

ГЕРБ обслужва и слугинства отдавна на ДПС и Доган. ДПС обслужва себе си, патриотите са им лакеи..., сякаш изхабени проститутки, работещи на повикване. ВОЛЯ пък и нереализираният ѝ вожд отдавна осребряват всичко от всички. В крайна сметка всеки си прави каквото му е угодно, но на нас нищо от случващото се не ни е угодно!  

БСП са опозиция, само докато се доберат до властта. Но доскоро те също крепяха усърдно с блестящи пируети и срамни танци властта на Бойко... 

БСП гласуват в ЕП против закона за корупцията? Странно. Явно има от какво да се страхуват. Скандалите в НОИ и ТЕЛК са пряко обвързани с властта, с опозицията и всички са вътре! Чрез протеста си в Парламента, БСП се опитва безпомощно да си поизмие очите. От мръсните гурели..., станали докато си ги затваряше и Борисов крепеше. 

И корумпираните кметове на общини са отражение и следствие на вашето управление. 

Щом в общините на малките градове и села се шири отдавна корупционна  престъпност, само си представяме какво е в управлението на страната по т.нар. висши ешелони.  

Наближават избори и ни заливат с "разкрития" за престъпления, в които те самите са замесени, но пък за да спасят кожи могат да осветлят и възнаградят щедро тези, които им служат, но вече не са им толкова нужни. Измиват си ръцете с дребни риби, а крупните сделки за милиарди се потулват в небитието!  

Всички срещу хората!

Това не е честна война, а греховна и безпощадна касапница срещу народа, който вие сте призвани и трябва май да защитавате! Вие с нашето позволение и наивност станахте нашите жестоки господари в тази робска, пропита от безнадежност и престъпност система! Превръщаме се бавно в Северна Корея, макар всеки може да си лае, каквото си поиска, но Бойко неговото си знае и си трае.   

И възцари се терор - публичен... и задкулисен - още по-опасен, още по-подъл!  

Не искаме вашите напукани и сеещи смърт магистрали, не искаме милиардите, които загробихте в АЕЦ-Белене и ще потрошите в "Турски поток", не искаме безкрайните ви ремонти на улици, паркове и градинки... Не искаме вече нищо от това!    

ИСКАМЕ ДА СЕ ПОГРИЖИТЕ ЗА ХОРАТА НА БЪЛГАРИЯ! Най-сетне! 

Мръсотия и хаос навсякъде! Бездомни кучета, просяци по улиците, нищета, мизерия, кражби по домове и повсеместна престъпност, ниски пенсии и помощи, ниски заплати, ниски детски надбавки... Безпомощност! А вие се биете по гърдите какво ще строите какво сте построили, обслужвайки угоднически вашите и чужди интереси...

Не вярваме на вашите факти! 

Как това или онова се е подобрило, как държавата е на печалба, как живеем по-спокойно, по-добре... А иначе никой друг, освен вас и вашите любезни олигарси, на които служите не се е облажил от държавната хазна.  

Мутренски времена... в Мутренска държава..., при мутренска власт! 

Засега няма и сила, и водач, които да ни накарат овчедушието ни да се смени с гняв и желание за Промяна! И всичко това да свърши!  

Искаме промяна, но ясно ли е промяната, която всички ни обещават, към какво ще бъде? Ще станем ли по-доволни, по-щастливи или пак ще ни излъжат?! Искаме гаранция, доказателства, не обещания, не надежди и мечти! Искаме честен, смел водач, на когото да вярваме и, който да ни води напред!

 

 

 Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат от снимката за оставка Image result for оставка 


  Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат от изображението за Слави да изхвърлим боклука Ð ÐµÐ·ÑƒÐ»Ñ‚ат от изображението за Слави да изхвърлим боклука

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:

Не сте и за затвора, за лудницата сте!

Българи, облечете жълтите тениски! Властта да изпълни референдума и да променим системата! (ОБНОВЕНО)

Заедно със Слави и неговата едноименна песен..., този път наистина да вземем да изхвърлим боклука!

Прошка ли? Не! Не ви я дадохме! Нямаме право да ви я дадем!

Отворено писмо до Мин. Председателя Бойко Борисов

За да има стабилност, ГЕРБ и ДПС дружно опростиха милионите дългове на мюфтийството

Слави Трифонов: ГЕРБ и ДПС вместо от многомилионните си субсидии, решиха пак да платим ние, този път на ходжите...!

Религия цена няма! Да, ама не! Кончето е... кобилка, госпожа! Или как ГЕРБ продаде всичко, дори и себе си продаде на ДПС!


92756