Гражданско Движение ''ДНЕС''

България

Начало / Актуално - България / Наглост и... обречен...
Наглост и... обреченост! >> Йорданка Фандъкова: Приоритет за мен вече ще са кварталите

Наглост и... обреченост! >> Йорданка Фандъкова: Приоритет за мен вече ще са кварталитеПриоритет за мен вече ще са кварталите, каза столичният кмет Йорданка Фандъкова по време на официалното откриване на кампанията си за Московска 33.

"Приоритет за мен вече ще са кварталите. Защо едва сега? Защото трябваше да изградим големите улици и булеварди", обясни тя и изреди другите точки от плана си за развитие на града, сред които Борисовата градина, Витоша, събития за спортни мероприятия, нов стадион, нови места за култура и изкуство.
 
"За мен днес започва открито и честно състезание за София", обясни тя.

"Да, тези избори са важни, защото на тях се решават две важни неща - как София ще се промени и с каква цел София ще се развива. Сега София има уникална възможност да направи крачка в своето развитие. Пред града ни стои възможност да привлечем голям инвеститор, а това означава добри доходи и висок стандарт на живот", обясни Фандъкова.

"Започнахме работа в един спрял град. Градът ни беше обиколен от бали с боклук, червени икаруси се движиха из него", напомни тя.  "Радвам се, че днес никой не помни София такава, защото днес София е различна. Припомняме това, защото в управлението на един град зависи от къде си тръгнал", каза кандидатът за кмет.

"Инвестициите в образованието са стабилен приоритет, а грижата за децата са ключът към бъдещето. Освен изграждането на градини ще стартира и програма за строителство на ясли", информира Йорданка Фандъкова.

 

Източник: https://novini.bg/

 

 


113640