Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Нана с пророчески ко...
Нана с пророчески кошмар колко години живот й остават

Нана с пророчески кошмар колко години живот й оставатИ други пророчески сънища на водещата на "Съдебен спор"

Водещата на предаването "Съдебен спор" Нана Гладуиш има рядката дарба да предвижда важни събития в живота си чрез пророчески сънища. Способността да вещаят бъдещето имали много жени в семейството й - предавала се по майчина линия, но избирателно. Че има такава заложба обаче, чаровната блондинка разбрала по тежкия начин, пише" Уикенд".

Пътят, който Гладуиш все още изминава в борбата с жестоката болест рак, е дълъг и трънлив. Коварните злокачествени образувания причиниха смъртта на баба й, на баща й, а наскоро и сестра й бе диагностицирана с това заболяване. Самата Нана преди 6 години проведе сериозна битка с рака и прогнозите за нея изглеждаха розови, но неотдавна той се завърна и водещата отново преживя познатия ужас.

Гладуиш добре си спомня първия миг, когато разбрала за пророческата си дарба. Малко след сватбата си с англичанина Джонатан тя сънувала своя баща, с когото имали много силна връзка. Той се явил, за да й съобщи, че са останали девет. Тогава Нана не предполага значението на съня, но в действителност точно след 9 дни родителят й починал и тя осъзнала, че има ясно изразена ясновидска дарба.

След време водещата видяла насън и спонтанния си аборт. Опитала се да го игнорира и да се съсредоточи върху бременността си, но мрачните мисли я застигнали. Нещастното събитие не закъсняло. Случило се точно така, както в съня - Нана изгубила бебето. За щастие, следващата бременност на Гладуиш завърши успешно, а синът й Джейсън вече е на 8 години.

 

Източник: https://m.fakti.bg/