Гражданско Движение ''ДНЕС''

Спорт и любопитно

Начало / Актуално - Спорт и любопитно / Нападнаха Миле Китич...
Нападнаха Миле Китич по време на концерт

Нападнаха Миле Китич по време на концертНеизвестен мъж нападна сръбската фолкзвезда Миле Китич по време на гостуване в заведение в Базел. Това съобщи сръбското издание „Курир”, цитирано от Нова тв.

Нападателят се приближил до певеца, издърпал го, съборил го от сцената и се хвърлил върху него. Само навременната намеса на охраната предотвратила по-сериозен конфликт.

Пред изданието фолклегендата сподели подробности за случката.

„Пеех в петък вечер в Базел, дойде гост и ми казва: „Може ли да изпълниш еди-коя си песен сега?“. Обясних му, че не мога сега да прекъсна песента, за да изпълня неговото желание. Не ми даде никакви признаци, че е агресивен. После ме хвана за ръкава и ме дръпна надолу, имаше няколко стълби, спуснах се и паднах. Охранителят скочи и го свали, изведоха го веднага. Нямаше удари, но в публичното пространство излезе грозна снимка. Той ме измъкна от сцената с намерение да ми навреди”, обясни Китич.

Заедно с певеца в заведението била и съпругата му – певицата Таня Савич. По време на грозната сцена тя се изплашила и разплакала. Не се е наложило изпълнителят да търси медицинска помощ, а концертът продължил.

 

 

*Заглавието е променено от редакцията

 Източник: http://epicenter.bg

 

 

 


120091