Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Напред, Слави! Бълга...
Напред, Слави! България е с теб!

Напред, Слави! България е с теб!Коментар на Вихър Бойчев

 

"Чакайте ме. Копелето идва!", каза Слави тези дни по повод поредния скандал в кабинета Борисов 3. За близо месец и половина Трифонов ясно даде знаци, че времето на сегашната политическа класа е приключило и системата трябва да се промени.

След 2-годишна битка за референдума и спазване буквата на закона, след скандали в две народни събрания, след съдийски решения, след като целенасочено и брутално целият политически боклук се подигра с волята на 3,5 милиона българи, след вълнения и протести... на 15 септември Слави обяви, че началото на края е поставено! Постави го той! Даде ясна и категорична заявка, че няма да остави борбата за референдума с неговите решения и ще поведе след себе си и всички онези милиони българи, недоволни от цялата политическа система.

Всеки ден Слави заявява позиция за тежки и отдавна нерешени въпроси от  ежедневието. Но политиците мълчат. Игнорират го, както досега. Игнорират го, защото се страхуват, защото са с гузни съвести и нечисти помисли.  Слави държи на думата и принципите си, това го знаят всички! Той не ламти за власт, привилегии, облаги! Има си ги. Той иска да допринесе за промяната в Родината ни. Ето защо политическите мишки ги е страх от него! Страх ги е, че е справедлив и ще извади на яве мръсните им ризи. Това мълчание е като лебедова песен..., рисковата игра на един потъващ кораб.

Дали властта осъзнава, че Трифонов не се шегува? Дали последните скандали и разправии не са само, защото усещат как под краката им ще се отвори пропаст, която всеки момент ще погълне всичко?

Милиони очакват следващата решителна крачка. Крачката, която ще срути  прогнилата система и ще я замени с нещо ново, по-добро и по-сигурно. И Слави ще я направи. Тази крачка ще бъде смъртоносна. Смъртоносна за политическото статукво и живителна за България. Защото хората вярват на Слави, защото той показа, че може да спазва закона, защото той е човекът, който наистина следва не пътя на парите, а пътя на гражданското общество. На народа!

Напред, Слави! България очаква промяната, отдавна!

И е с теб и твоята кауза!

 

Вижте и други материали по темата:

СЛАВИ ЗАЕДНО С НАРОДА! НАРОДЪТ ЗАСТАВА ЗАД СЛАВИ! ИДВА ДЪЛГООЧАКВАНАТА ПРОМЯНА ЗА РОДИНАТА НИ!!!

Националният референдум - 3,5 млн. съдби в едно (Видео)

Националният референдум не е бил напразно. Хората желаят промяна на системата (ВИДЕО)

Слави Трифонов предупреждава: Помните ли защо се събрахме на "Орлов мост"?

Митинг-концертът събра стотици хиляди на Орлов мост

Слави Трифонов: Съдът е слуга на политическата класа. Отвратен съм.

Слави Трифонов с обръщение към членовете на Конституционния съд 

Политиците бойкотираха референдума! Ние ще бойкотираме тях! Избори през есента по новите правила! – Отворено писмо на Слави Трифонов към политиците 

Cлaви Tpифoнoв ĸъм нoвия пapлaмeнт: Πpиeмaтe peфepeндyмa или идвaм! 

Референдумът – хронология на най-зловещото убийство на властта: битката за демокрация на 3,5 млн. българи! (I част)

Референдумът – хронология на най-зловещото убийство на властта: битката за демокрация на 3,5 млн. българи! (част II)

Референдумът – хронология на най-зловещото убийство на властта: битката за демокрация на 3,5 млн. българи! (част III)


40866