Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Народе, пускай пръск...
Народе, пускай пръскачките!

Народе, пускай пръскачките!Коментар на Пенка Керелезова  

Информационен сайт "ДНЕС"  

 

E, очакваше се и това.

Прокурорската епопея с тероризма на пръскачките, умствено изостаналото активно мероприятие по разкриване на „уж“ виновни и вонящите от всякъде  „доказателства“ около изтеклите данни от НАП, ще са изцяло за сметка на народа от Борисовата държава.

Да, именно гражданите ще имат „честта и удоволствието“ да платят за пореден път поредното безумие и некадърност от страна на прокуратурата и държавата.

Три дела срещу България завеждат обвиняемите за хакерската атака в НАП. И всичките те претендират за нарушаване на презумпцията за невинност.

Отделно от това, фирмата майка от Калифорния "Тад груп" е подготвила искове  във Вашингтонския търговски арбитраж срещу България по конвенцията за защита на чуждестранните инвеститори, защото целият бранд страда. Става въпрос за... седемцифрена сума!

Усещате ли колко дълбок е срамът, в който са ни натикали? Поредният. Няма край резилът...

България е осъждана многократно в Страсбург, заради нескопосани действия на политици, съдии, прокурори, полицаи

 

Окончателно: Бруталният арест на Николай Цонев струва 108 000 лв на данъкоплатците

Бруталният арест на бившия министър на отбраната Николай Цонев струва на данъкоплатците 108 хиляди лева.

 

№1 в тази дейност беше бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов, който публично четеше присъди и обявяваше хора за виновни. Само неговите „престъпници“ ни струваха 1 милион и 800 хиляди лева.  

"Изгониният"  Цв.Цв. обаче си има достоен приемник в лицето на бъдещия главен прокурор Иван Гешев. Да, празно няма в разградения башибозукшки двор на държавата. Всичко под ножа!

А не е ли вече време политици, институции и калинки в тази държава да си  носят последствията от глупостта, грешките и бездарието? 

Докога „елитът“ няма да си слага спирачки на езиците и ще демонстрира „високия си интелект“ безнаказано и за чужда сметка – нашата?!

Изобщо не се съмнявайте - за пореден път България ще бъде осъдена. Ще си платим за мерака на едни хора да задоволяват егото си, да изпускат парата и така да си крепят най-милото, което и тях крепи - правителството. 

Стилът на работа, на управление, на отношенията с гражданите и техните общности е класическа и публична битка за... властово оцеляване. Това е кошмарът ни.

При всеки гранд скандал, хората МУ (Бойко Борисов) се пренатягат, замазват далаверите и некомпетентността си, потъпквайки всякакви закони и норми. Правила при  спасяването на Горанов, Ангелкова, Кралев  Десито Танева & сие министри и висши чиновници... няма.

Обуват се гумените ботуши, яхва се джипката видео LIVE, тръгват из студията мастити магистрати с дебели вратове и ланци... Действа се силово и натурално, безумно на моменти...

Никой не пое отговорност за гигапробива в националната сигурност, никой не подаде оставка, никой не отговори на въпросите..., всички се оказаха неподготвени, невиновни и ни лук яли, ни мирисали. А пък и защо всъщност да го правят!? Защо да поемат отговорност?

Още преди година Бойко Борисов посъветва – Изключвайте компютрите от контактите! Ей това е!

Май дебилите в тази държава сме повече от 80%... Или на такива искат да ни направят...

Кой ще пусне пръскачките, питам...? 

 

Делегатите на извънредното национално събрание на ПП ГЕРб освободиха Цветан Цветанов от поста зам.-председател на партията и от поста член на Изпълнителната комисия на партията

  

 

 

 

ВИЖТЕ ДРУГИ СТАТИИ, КОМЕНТАРИ И ПОЗИЦИИ ПО ТЕМАТА:  

"Ще сваля правителството" не може да е престъпление

А народът ще плаща! >> Калин Калпакчиев: Прокуратурата стана за смях с пръскачките, ще се стигне до Страсбург

Пръскачките на Шрьодингер

Недопустимо! >> Адвокат Ина Лулчева: Прокуратурата разпространи незаконно лични данни

„Като три капки вода“ - по какво си приличат Цветан Цветанов, Иван Гешев и Пламен Георгиев (Видео) 

И без играч номер 2 - Цецо Цв., мачът е същият. Гледан е.

Окончателно: Бруталният арест на Николай Цонев струва 108 000 лв на данъкоплатците

Народът плаща на „МВР пикчърс“. Имам една мечта – тях също да ги „натъркалят“ по земята, да ги ритат и да им казват: абсолютни престъпници!

От нашия джоб >> Приходната агенция може да бъде глобена до 20 млн. евро за изтеклите лични данни

Каролев: Проблем е не хакерската атака, а че сме разграден двор

 

 


110239