Гражданско Движение ''ДНЕС''

Водещи новини

Начало / Актуално - Водещи новини / Не е коалиция - коал...
Не е коалиция - коалиционна мафия е

Не е коалиция - коалиционна мафия еТримата – Борисов, Каракачанов и Симеонов не признават протестите, няма да подават оставка. Били още по-сплотени и решени да управляват. Били най-опитните, най-умните, най-загрижените за страната. Ние, недоволните сме съмнителни протестиращи, мразим родината, платени сме и искаме да съсипем икономиката. Стана ли ви ясно? Нямало алтернатива на тези тримата.

„Като гледам лицата от протеста, познавам ги всичките… Те не могат да направят нищо, да управляват… Държавата ще катастрофира с тях“. Думи на главатаря. И отиде още по-далеч: Мафията иска държавата, - отсече. Ама как я иска, вие я имате цялата държава! 

Борисов обеща ремонт на кабинета. Министърът в оставка Горанов да отпусне стотина милиона – ремонтите струват пари.   

Все пак има промяна в мозъчната дейност на тримата, колкото и да е оскъдна. Вече прехвърлят Пеевски на президента и Христо Иванов. Борисов вече нарича Пеевски Шиши. Много революционно. Повярвахме му на мига. А Шиши се киска на играта на партньорите – от неговата театрална школа са.   

Ако не подкрепяш мафията, значи си мафиот. Това ни казаха днес тези трима. Български принос в историята на световната мафия. 

Тези искат още да крадат. И второ: Като знаят какви са ги вършили, се сещат какво съдебно бъдеще ги чака. Затова продължават да ни управляват. 

И съвсем сериозно: Това решение на управляващите ще постигне само едно – ескалация на протестите. Терористичните актове на отрядите на Каратиста, личен приятел на властта, ще се множат. 

Има заговор – мафиотско управление срещу своя народ. Гешев, не се крий под каскета…

Monifate: Día del padre 2017

Фрог нюз

 

ВИЖТЕ ДРУГИ МАТЕРИАЛИ ПО ТЕМАТА:

В опит за собственото си спасение Борисов е готов и през трупове да мине! >> Премиерът поиска оставките на Горанов, Маринов и Караниколов

Президентът: Преходът започна с мутрите и ще приключи с изхвърлянето им от властта. Оставка!

ОСТАВКА! >> Поне 3 варианта за изход от кризата е обсъдил Борисов с ключови министри

И българите в чужбина протестират срещу безобразията в България

Най-многолюдният протест: Всеки ден ще е така до победата (СНИМКИ и ВИДЕО)

Ден 6: Протестите за О-С-Т-А-В-К-А !!! прерастват в национална СТАЧКА! Днес от 17 ч. отново всички ЗАЕДНО при фонтана пред Президентството! ДА ЗАЩИТИМ ДЕМОКРАЦИЯТА!

Докато десетки хиляди демонстрират, Борисов обяви: ОСТАВАМЕ! Протестирайте, колкото си искате!

 

 


130649